• Concept
  • Werkwijze
  • Specificaties
Concept

Social media pakket 24x7

Het ultieme social media pakket is nu binnen handbereik en zelfs voor een ontzettend scherpe prijs!


Om op social media met animatie goed gezien te worden moet je actief zijn en veel leuke posts online zetten. Nu wordt het voor bedrijven steeds uitdagender om goed en geschikte content beschikbaar te hebben. Met dit pakket heb je controle over jouw social media uitingen en heb je altijd iets te posten!

Ga maar eens naar je statistieken van Facebook en kijk bij een onlangs gepost filmpje. Je zal daar zien dat de eerste 5 seconden door 80% van de kijkers wordt bekeken, na 5 seconden keldert het aantal enorm en na 10 seconden is minder dan 10% van de kijkers over. Slechte filmpjes? Nee hoor, dit geldt voor bijna alle video’s op social media. Een ongevraagd filmpje wordt gewoon niet afgekeken.

Werkwijze

7 Seconden

24 clipjes, dat zijn er heel wat.


Heb ik wel zoveel clips nodig? Kan ik zoveel onderwerpen bedenken? Wij helpen je graag mee. Het handigst is om de 24 clips in op te delen in 4 x 6 clips. Denk dan eens na over 4 categoriën. Categorie 1 kunnen jaarlijks terugkerende items zijn zoals prettige kerstdagen, fijne vakantie, gelukkig nieuwjaar enzovoorts. Categorie 2 noemen we USP’s, wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder? Snelle service? Altijd bereikbaar? Grootste van Nederland? En vul maar aan. Categorie 3 zijn dan de producten, wat zijn de kenmerken van jouw producten of diensten? De laatste categorie: aanbiedingen of acties, om alle mensen die de clip zien even wakker schudden.

Probeer het zelf maar eens… lukt het jou om 24 thema’s op te schrijven?

Specificaties

Wat zit in het pakket?

€999 excl. 21% BTW


Dit wil ik!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!