An impressive

 Brandmovie

                               from steel

An impressive video for Hendrik Veder

At SoMMedia, we love tackling challenging projects, and Hendrik Veder Group’s request was one of them. This company, which produces steel cables and ropes worldwide for ports and the maritime industry, wanted to capture their core activities in a corporate video. Time for an adventure!

I want this too!

Our approach

We kozen ervoor om zes dagen mee te lopen in de fascinerende wereld van Hendrik Veder Group. We legden het indrukwekkende vakwerk van dichtbij vast: van de nauwkeurigheid van de touwenknopers tot het strenge keuringsproces van de staalkabels. Door gebruik te maken van testimonials, waarin medewerkers hun passie en vakmanschap deelden, en timelapse video’s die het proces van begin tot eind in beeld brachten, konden we een dynamisch en authentiek verhaal vertellen.

Cameraman met camera tijdens de opnames van een bedrijfsvideo bij SoMMedia

Behind the scenes

The result

Het resultaat was een krachtige video die een uniek inzicht gaf in de wereld van Hendrik Veder Group. We hebben het grootschalige werk op een intieme en visueel indrukwekkende manier vastgelegd. Door de combinatie van close-ups, timelapse-beelden en persoonlijke testimonials kregen kijkers een diepgaand beeld van het vakmanschap en de toewijding van het bedrijf. De video bleek niet alleen informatief maar ook een indrukwekkende showcase van hun expertise.

Tell the story of your company.
We’ll help you with the power of video.

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!