Blogpost Animatie

gepubliceerd 09-08-2023

Cursus geven? Laat een e-learning video maken

Stel je voor: je wil een cursus of lesgeven aan je medewerkers of collega’s. Maar je hebt een internationaal bedrijf of meerdere vestigingen. Je wil wel álle medewerkers de aandacht geven die ze verdienen. En daar niet bakken met geld voor kwijt zijn. Dan is een e-learning video de oplossing voor jou! Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Lees dan snel verder.

Persoonlijke touch

Bij een e-learning video geef je online een les of cursus. Een veel gehoorde fabel is dat dit onpersoonlijk is. Wist je dat dit helemaal niet het geval is? Je kan juist elke doelgroep en elk persoon bereiken. Je kijkers bepalen zelf welke onderwerpen zij relevant vinden en in welk tempo zij door de lessen gaan. Daardoor houden ze langer hun aandacht bij de les. Nu horen we je vragen: is zo’n e-learning video niet saai? Welnee! Wij verwerken interactieve elementen in de video’s, waardoor elke les een feestje wordt.

Efficiënt en effectief

Video wordt ook wel dé communicatievorm van de toekomst genoemd. En dat zeggen ze niet voor niets, een video prikkelt en blijft hangen. Logisch ook, want wie kijkt er nou niet liever naar een leuke animatie dan een saaie lap tekst? Al helemaal wanneer het gaat om een instructie. Je kunt je vast voorstellen dat de informatie in een e-learning video beter blijft hangen dan een instructieblaadje. En een video kan je terugkijken. Win-win!

Voordelen van e-learning

Het onderhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk. Zeker in deze snel veranderende wereld. Die kennis (van je medewerkers) houd je op peil met e-learning video’s. Hieronder vind je een aantal redenen waarom een e-learning video de oplossing is voor jou:

  • Flexibel leren: met e-learning video’s leren jouw medewerkers op hun eigen tempo én wanneer het hen uitkomt
  • Herbruikbaar: een e-learning video kan oneindig vaak gedeeld en gebruikt worden
  • Interactief: de interactieve elementen stimuleren actief leren bij de medewerkers. Denk aan oefeningen, simulaties en quizzen

Interesse?

Laat een e-learning video op maat maken en geef je medewerkers een effectieve en interactieve leerervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij passende e-learning video’s maken voor jou!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!