Blogpost Hybride Studio

gepubliceerd 09-08-2023

Studio op T, een multifunctionele studio die gebruikt kan worden voor je livestreams, hybride events of offline events.

Zo houd je een professionele livestream of webinar

Een webinar, livestream, presentatie of online event is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Om je kijkers de beste kijkervaring te bieden, raden we je aan om op te nemen of uit te zenden in een professionele studio. Wij bieden een studio die je kan huren voor allerlei soorten streams, met alle benodigdheden erop en eraan! Benieuwd wat dit inhoudt? Lees snel verder.

Mogelijkheden in onze studio

Door onze flexibiliteit is vrijwel alles mogelijk in onze (livestream)studio. Heb je een idee voor een bepaald event, decor of opstelling? Wil je deze deels online en deels met publiek opnemen? Dat kan allemaal. Wij denken met je mee.

In onze studio kun je verschillende soorten streams opnemen, we hebben er een paar op een rijtje gezet voor je:

Heb je een ander idee? Laat het ons weten en wie weet kunnen we jou helpen!

Voordelen van het huren van een studio

  • Flexibiliteit op maat: wil je een speciale opstelling? Andere achtergrond? Bijzondere verlichting? Dat kan allemaal! Onze studio is zo ontworpen dat het aan jouw wensen kan voldoen. Samen met jou richten we de studio zo in dat het perfect aansluit bij jouw merk en boodschap.
  • Hoogwaardige apparatuur: professionele camera’s en microfoons, geavanceerde verlichting systemen en audiovisuele apparatuur. Een hele mond vol. Wij hebben het allemaal in onze studio, zodat jij jouw stream kan opnemen met de beste beeld- en geluidskwaliteit.
  • Deskundige ondersteuning: wij staan klaar om jou te ondersteunen tijdens het streamingsproces. Jij kan je concentreren op de inhoud en wij zorgen dat de technische details op orde zijn.

Streamen was nog nooit zo makkelijk!

Of het nu gaat om een hybride event of een masterclass, wij ondersteunen jou op de best mogelijke manier. We denken mee over de content en maken eventueel visuals voor tijdens de uitzending. Wil jij ook makkelijk streamen of een opname maken in onze studio? Neem dan snel contact op!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!