Een krachtige

 Aftermovie

               laten maken

Inntel Hotel Anniversary

Bij SoMMedia houden we wel van een feestje, dus toen Inntel Hotel ons vroeg om hun speciale viering vast te leggen, waren we meteen enthousiast! Inntel Hotel had iets groots te vieren: hun 40-jarig jubileum. En natuurlijk wilden ze deze mijlpaal op een bijzondere manier vastleggen.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Met een kleine, flexibele crew – bestaande uit slechts één cameraman – hebben we het feest van dichtbij mogen meemaken. Dankzij ons compacte team konden we ongezien tussen de gasten door bewegen en zo de meest spontane en mooie momenten vastleggen. Zo vingen we de sfeer en het plezier van de avond precies zoals het was.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een sprankelende aftermovie die perfect laat zien hoe Inntel Hotel en haar medewerkers hun 40-jarig jubileum hebben gevierd. Het is een levendige video geworden die de gezelligheid en het feestelijke karakter van de avond helemaal weergeeft. De lachende gezichten, de dansende mensen, de toostmomenten – alles komt voorbij.

Wij bij SoMMedia zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit onvergetelijke moment. En eerlijk is eerlijk, het zag er allemaal supergezellig uit!

Een aftermovie laten maken?
Dan ben je aan het juiste adres!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!