Een

 Bedrijfsvideo

               volledig op maat!

Additive Industries

Additive Industries, een toonaangevend bedrijf in de 3D-printindustrie, wilde hun naamsbekendheid vergroten en nieuwe, getalenteerde medewerkers aantrekken. Deze doelstelling wilden ze gaan bereiken door een bedrijfvideo te laten maken. Aan ons de opdracht om dit voor elkaar te krijgen!

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

In de pre-productiefase hebben we uitgebreid gesproken met verschillende medewerkers van Additive Industries. We wilden ontdekken wat hen onderscheidde en wat het bedrijf echt bijzonder maakte. Uit deze gesprekken kwamen twee aspecten sterk naar voren: de geavanceerde techniek en de warme, menselijke sfeer binnen het bedrijf.

We hebben ervoor gekozen om deze twee elementen centraal te stellen in de video. Technische beelden van de indrukwekkende machines werden gecombineerd met persoonlijke verhalen en beelden van de medewerkers. Dit creëerde een authentiek en inspirerend beeld van Additive Industries.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een video waarin techniek en mensen perfect samenkomen. We laten de passie en het enthousiasme van de medewerkers zien, samen met de indrukwekkende technologie waar ze mee werken. De video laat zien dat Additive Industries niet alleen een plek is voor innovatie, maar ook voor persoonlijke groei en samenwerking.

Wij bij SoMMedia zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan dit succes en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Je bedrijf op beeld?
Wij weten precies hoe!

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!