Welkom bij SoMMedia

Uw bestemming voor video storytelling

Hoe kan je het beste jouw verhaal leven in blazen? Met een te gekke video natuurlijk! Niet alleen wordt jouw verhaal ondersteund met beeld, tekst en geluid maar gebruiken wij ook jouw eigen huisstijl! Wij bij SoMMedia werken met een unieke methode waardoor we ervoor zorgen dat jouw productie het perfecte plaatje oplevert en de juiste boodschap op een leuke manier overbrengt.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

 

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken. 

 

Klanten
vertellen

Iedereen blij, ja echt iedereen! Lees wat onze klanten van ons vinden. 🙌🏼

Tijdens een project wordt er altijd heel concreet, duidelijk en to the point gecommuniceerd en worden er altijd ideeën of andere mogelijke opties aangedragen die het eindproduct beter kunnen maken, heerlijk!

Kwaliteit en oplevering van video’s zijn top!

Lizet Beks
Campaign & Project Manager (Happy Cactus)

De samenwerking met SoMMedia verloopt uiterst prettig. Hun studio en professionele faciliteiten zorgen voor onderscheidende online bijeenkomsten.

Het prettige contact met de deskundige medewerkers die ook nog eens flexibel zijn en snel kunnen schakelen maakt het helemaal af.

Luc Nabben
Senior communicatieadviseur bij Woonbedrijf

ZBVO werkt al jaren samen met SoMMedia om onze geaccrediteerde, verdiepende masterclasses over de ouderengeneeskunde uit te zenden. Zowel voorafgaand als tijdens de masterclass staat er altijd een topteam klaar om ons te begeleiden. Prettig en snel om mee te schakelen!

Debbie de Munnik 
Creatieve communicatiespecialist ZBVO

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl

Connect met ons!

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de leukste behind the scenes en heel veel leuke content!

 

Volg ons hier!