Vier Kerst met SoMMedia

Het ideale Kerstgevoel met SoMMedia

Kerst is gewoon de leukste tijd van het jaar, toch? Nou, wat als we je vertelden dat je bedrijf nu ook in die feestelijke sfeer kan duiken met een te gekke kerstvideo van SoMMedia? Het is niet zomaar een video, het is jouw kans om je bedrijf van zijn beste kant te laten zien tijdens de feestdagen. Een op maat gemaakte kerstvideo van SoMMedia is de perfecte manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten tijdens de feestdagen. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Kerstvideo

Een kerstvideo is jouw kans om je bedrijf van zijn beste kant te laten zien tijdens de feestdagen. We zorgen ervoor dat je merk schittert in het kerstlicht en dat je klanten, partners en/of medewerkers verbonden voelen met jou. Met een kerstvideo kun je je boodschap op een feestelijke, hartverwarmende manier overbrengen. Of juist op een grappige manier. Dus, laten we samen een beetje kerstmagie creëren en jouw bedrijf onvergetelijk maken voor je klanten!

 • Kerstvideo (1-2 min)
 • Een uniek verhaal
 • Een warm gevoel!
 • Iets leuks om naar terug te kijken

Vanaf €3.500,-

Plan nu een afspraak

Digitale Kerstgroet

Bij SoMMedia denken we dat het tijd is om met de tijd mee te gaan en je kerstgroet een digitale upgrade te geven! Met onze hulp kun je je creativiteit de vrije loop laten en een unieke, persoonlijke kerstgroet maken die je klanten, partners en/of medewerkers versteld zal doen staan. Het is snel, milieuvriendelijk en een geweldige manier om je waardering te tonen tijdens de feestdagen. Dus, laten we samen digitaal ‘ho ho ho’ zeggen en jouw kerstgroet laten schitteren van alle relaties!

 • Kerstgroet (2-3 min)
 • 8 personen in een halve dag
 • Max. 30 seconden per persoon
 • Persoonlijke edit per spreker

Vanaf €2.000,-

Plan nu een afspraak

De grote Kerstshow

Bij SoMMedia hebben we de perfecte mix gevonden tussen de gezelligheid van een traditionele kerstshow en de digitale wereld. Onze (hybride) kerstshow brengt je een spectaculaire ervaring, zowel online als offline. Of je nu in je pyjama op de bank zit of in je beste kerstoutfit in de zaal, wij zorgen voor naadloze streaming en een feestelijke sfeer bij ons in de studio, kortom een echt kerstgevoel. Laten we samen een onvergetelijke kerstshow creëren!

 • De grote Kerstshow
 • Veel groter bereik
 • Een warm gevoel in de studio en thuis
 • Interactie online en offline 

Vanaf €2.500,-

Plan nu een afspraak

Kerstsfeer op maat

Waarom nu al een kerstvideo maken? De dagen worden korter en kerst staat voor de deur. Het is de perfecte manier om waardering te tonen en de kerstsfeer te delen. Voeg persoonlijke elementen toe, verspreid vreugde en warmte, zelfs op afstand. Maak deze kerst extra speciaal en creëer betekenisvolle verbindingen met een persoonlijke kerstvideo. Het is nooit te vroeg om te bedenken hoe je dit seizoen wilt vieren.

 

Een onvergetelijke Kerst

Kerst is de tijd van warmte, vreugde en samenzijn.

Onze op maat gemaakte kerstvideo’s zijn meer dan alleen een boodschap; ze zijn een blijvende herinnering. Verras je medewerkers, partners, of klanten met een persoonlijke kerstgroet die hen raakt en een glimlach op hun gezicht tovert.

Wacht niet langer! Maak deze kerst onvergetelijk met SoMMedia. Neem vandaag nog contact met ons op om je gepersonaliseerde kerstvideo, groet of show en deel de magie van het seizoen te delen.

 

Maak direct een afspraak
met onze Projectmanagers

We bespreken graag de mogelijkheden!🙌🏼

Immi Ozturk 

Esther Braat