Geweldige live action video's

De wereld vastleggen met video.


Video is een super leuke manier om iets wat niet echt te verwoorden is in beeld te brengen. In video kan je heel veel laten zien (vaak meer als met woorden) dus een video kan super goed uitpakken voor bijvoorbeeld een bedrijfsvideo en nog veel meer!

Offerte aanvragen

Werkwijze

That's how the magic happens..


Voorbereiding


We verzamelen de eerste informatie. Waar gaat de video over, wat is het doel en welke soort video past daarbij?

Script


Om het verhaal duidelijk te krijgen hebben we meer informatie nodig. Deze informatie wordt besproken tijdens een meeting. Hier gaat een ervaren schrijver mee aan de slag en maakt het script. Zo kun je direct feedback geven.

Productie


 Nu gaan we aan de slag met de productie, we regelen alle randvoorwaarden die bij een draaidag horen, zoals de crew, acteurs, props etc.

Op de draaidag zorgen we dat alles soepeltjes verloopt, waarna we aan de slag gaan met het beeldmateriaal. Om hier een super gave video van te maken. Want dat is waar wij warm van worden!

Animatie

Animatie is uitermate geschikt om een inhoudelijke boodschap makkelijk uit te leggen. Alles wordt namelijk visueel gemaakt. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. En vind je dit lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Meer info

Live-action

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Meer info

Registratie

Een theatervoorstelling, een corporate event of een televisieprogramma, alles leggen wij haarscherp vast met onze meercamera regieset. Deze beelden kunnen getoond worden op schermen in de zaal of achteraf door onze editors worden bewerkt tot een mooie show. Deze kan uitgezonden worden op tv, of gebruikt worden om op DVD te zetten..

Meer info

Webcast

Wilt u gemakkelijk uw boodschap delen met de juiste doelgroep?

Maak dan gebruik van ons webcast systeem. Wij zorgen ervoor dat u live kunt communiceren met hen.

Hierdoor kan iedereen deelnemen aan bijvoorbeeld uw seminar of vergadering zonder fysiek aanwezig te zijn.

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Logo van mediabedrijf SoMMedia