Registratie

Alles live meemaken op beeld.


Een show of evenement? Misschien iets wat je graag wil zien maar er niet bij kan zijn. Met een registratie kan je er altijd bij zijn. Die zijn mooi en kunnen alles vastleggen wat er gebeurd! Zo mis je geen moment.

Offerte aanvragen

Werkwijze

That's how the magic happens..


Voorbereidingen


We beginnen eerst met alles overzien en kijken hoe we het gaan aanpakken. En natuurlijk ook wat we gaan registreren.

Pre productie


Hier wordt alles geregeld. Van materialen tot crew en nog heel veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat de registratie goed verloopt, en het een super resultaat oplevert.

Show day


Hier gaan we aan de slag met het registreren van het evenement. Alles wat van te voren is geregeld wordt nu ingezet om er iets moois van te maken. En dat gebeurd met veel passie en trots!

De Techniek

Nerds only


Animatie

Animatie is uitermate geschikt om een inhoudelijke boodschap makkelijk uit te leggen. Alles wordt namelijk visueel gemaakt. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. En vind je dit lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Video

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Registratie

Een theatervoorstelling, een corporate event of een televisieprogramma, alles leggen wij haarscherp vast met onze meercamera regieset. Deze beelden kunnen getoond worden op schermen in de zaal of achteraf door onze editors worden bewerkt tot een mooie show. Deze kan uitgezonden worden op tv, of gebruikt worden om op DVD te zetten..

Webcast/Webinar

De SoMMedia webcast studio op Strijp-S is bijzonder geschikt voor het maken van professionele webcasts voor interne en externe communicatie. De studio op Strijp-S beschikt over perfect licht, geluid en een professionele Broadcast regieset maak in een 3 uur durende sessie jouw perfecte webcast.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!