GA LIVE MET ONS PODCAST PAKKET


De wereld van podcast.

Steeds meer mensen luisteren naar podcasts. Het is een gemakkelijke manier om informatie op te nemen. Bijvoorbeeld tijdens een treinreis, een rondje wandelen of tijdens het doen van huis-, tuin- en keukenklusjes.

Wat

Een podcast kan met Met interviews, muziek, locatie bezoek, een presentator (of juist niet), gasten, etcetera. Het onderwerp kan werkelijk van alles zijn.

In tegenstelling tot radio – broadcast – is een podcast meestal bedoeld voor een kleiner publiek dat specifiek geïnteresseerd is in een bepaald onderwerp.

Waarom

Het is een van de makkelijkste en toegankelijkste methodes om content te verspreiden en jezelf neer te zetten als een expert op een onderwerp.

Super belangrijk voor eventuele klanten. Bedenk zelf maar bij wie je het liefst iets koopt: Een willekeurig iemand, of iemand die een podcast over het onderwerp heeft die er verstand van lijkt te hebben.

Waarover gaat jouw eerste podcast?


Op zoek naar de juiste vorm.

Afhankelijk van het precieze onderwerp van jouw podcast kijken we samen naar de juiste vorm. Het uiteindelijk doel is dat we een audioverhaal maken dat van begin tot eind blijft boeien, dat de luisteraar eenvoudigweg niet uit kán zetten omdat ze wil weten hoe het verder gaat. Je publiek moeten blijven kluisteren (pun intended). Bij een podcast als storytelling denk ik aan:


Interviews

met verschillende deskundigen houden en die dan door elkaar heen monteren zodat de sprekers op elkaar lijken te reageren.

Talkshow

Met verschillende sprekers aan tafel.

Speurtocht

Een speurtocht naar het antwoord op een vraag die je aan het begin stelt, die dan langs verschillende sprekers en locaties voert. Keuringsdienst van Waarde-achtig.

Registratie

Maar soms is een podcast niet zozeer storytelling maar eenvoudig een integrale registratie van een event, bijvoorbeeld tijdens een congres. 

Podcast pakket SoMMedia

De kracht van herhaling telt pas als je jouw kijkers continuïteit bieden. En laten wij hiervoor pakketten hebben.

Podcast
1.500
/ 1
  • Locatie naar keuze
  • Volledige technische begeleiding
  • Recording achteraf online beschikbaar
Virtual podcast
1.800
/1
  • Locatie naar keuze
  • Technicus
  • 2 Dome camera’s
  • Grafische vormgeving
  • Recording achteraf online beschikbaar

Extra mogelijkheden

Jingle pakket

Het zal niet nieuw voor je zijn, maar ook voor een podcast is passende vormgeving echt van toegevoegde waarde. Net als in radioshows. Een herkenbare intro tune en bumper om jouw programma helemaal compleet te maken. Wij denken graag mee om de  vormgeving van het programma naadloos aan te laten sluiten bij jouw identiteit.  

Professionele host

We kunnen natuurlijk de receptioniste vragen of die collega met toneelervaring Maar in veel gevallen is het gewoon handig om een vakman of vrouw in te schakelen die op een passende manier en met flair de onderwerpen de revue laat passeren. Wij hebben een prima netwerk en zoeken met je mee! 

Inhoudelijke regie

Het maken van een goed programma gaat niet in 1 dag. We leggen de lat graag hoog.

Wil je een klankbord en een beetje coaching om jouw boodschap krachtig en zelfverzekerd te verkondigen? Of wil je zeker weten dat jouw kijkers een inhoudelijk goed en interessant programma te zien krijgen? Dan is een inhoudelijke regisseur een goed idee. 

Geïnteresseerd in een podcast?

Wil je ook een podcast organiseren met onze professionele podcast studio?
Neem vrijblijvend contact met ons op en dan denken wij graag met je mee wat het best bij jou past.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!