Portfolio

Gemeente Helmond – Slimme mobiliteit

Helmond ontving een internationale award voor slimme mobiliteit tijdens het ITS World congress in Singapore: de ITS Local Government Award. Vooral omdat Helmond zich heeft ontwikkeld tot een living lab voor slimme mobiliteit met de Automotive Campus Helmond als de fysieke hotspot. Hiermee verovert Helmond als onderdeel van de Brainport regio een eervolle plek in de lijst van internationale koplopers op het gebied van slimme mobiliteit.

Wethouder Antoinette Maas: “We mogen trots zijn op dit resultaat. Samen met de Automotive Campus en de regio zijn we internationaal van betekenis voor slimme en duurzame mobiliteit. Onze stad is letterlijk een ‘living lab’, we testen hier innovaties in de dagelijkse praktijk. Volgende stap is het betrekken van bewoners bij de uitdagende reis om technologieën in de praktijk om te zetten.”

Dit wil ik!

Klant

Helmond is een stad in de provincie Noord-Brabant. Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. Helmond investeert in duurzame, sociale en economisch vitale toekomst. Helmond is een stad in beweging.

Opdracht

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!