Vloggen is niet meer weg te denken. Elke minuut wordt er ergens in de wereld wel een vlog gemaakt.

Sommige vlogs hebben als doel om de kijker een kijkje in zijn of haar leven te geven. Andere vlogs laten zien hoe een product werkt of wat de inhoud is van een bepaald product als je de doos openmaakt, de unboxing video’s.

Op elke netwerkbijeenkomst komt het onderwerp vloggen wel eens ter sprake. Dit is natuurlijk een super handige manier om wat exposure te krijgen van jouw bedrijf en of organisatie. Vaak wordt er dan met veel enthousiasme aan begonnen maar al snel blijkt dat het lastiger is dan je van te voren in gedachten had.

Montage, geluid en het moet ook nog een leuk en verrassend verhaal worden… Allemaal lastig om even een vlog te maken. Sterker nog: het kost bijzonder veel kostbare tijd en wil je jouw medewerkers hier mee opzadelen?

Hoe gaat trouwens een feedback ronde? Heeft jouw collega 6 uur aan een vlog gewerkt en je bent niet tevreden. Komt deze dan toch online of verdwijnt al dit werk ergens onder in een lade?

Dit is natuurlijk jammer want je wil een perfecte vlog laten maken waar bij het bedrijf, de medewerker en jouw boodschap perfect in beeld gebracht wordt. Gelukkig zijn er enthousiaste bedrijven zoals SoMMedia die jou kunnen helpen om een perfecte vlog te maken.

Wil je weten hoe dat werkt of wil je weten hoe we dat voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op met SoMMedia als jij een perfecte maar ook leuke zakelijke vlog wil laten maken.