Steeds vaker krijgen wij de vraag om events te live streamen. Dit is tegenwoordige steeds goedkoper en hoort er eigenlijk gewoon bij. Laat iedereen zien dat je een te gek evenement georganiseerd hebt. Maar misschien is het nog even goed om wat ideeën en mogelijkheden op te sommen die betrekking hebben op het livestreamen.

Point-to-Point

Bij livestream gaat het niet altijd om een groot aantal kijkers. Soms is het bijvoorbeeld een persoon die vanaf een andere locatie een zaal toespreekt. Dat kan zelfs vanaf de andere kant van de wereld. Wij vinden het interessant om verbindingen tot stand te brengen en hebben hier de apparatuur voor dus daag ons maar eens uit!

Schaalbaarheid

Wij werken met onze eigen servers, dat houdt in dat we net zo makkelijk naar 5 kijkers als naar 20 duizend kijkers streamen. Ook ondersteunen we alle gangbare platformen. Windows, Apple, Linux, Android, iOS, je kan met ieder device kijken.

Interactiviteit

De leukste optie vinden wij streaming met interactiviteit. Op deze manier kan je echt in dialoog met je kijkers. Ze kunnen door middel van een tekstvenster vragen insturen of stemmen. De resultaten komen direct binnen in een redactie tool, van daaruit kan je kiezen welke vragen door gaan naar de presentator of de uitslag direct in beeld zetten. Het is een beetje beknopte uitleg, maar wil je meer informatie bel dan gerust. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.