SoMMedia is voortdurend in beweging en naast het maken van video en animaties zijn wij ook erg actief met onze regieset. Sommige weten het niet maar wij zijn altijd opzoek naar de synergie tussen de hardware ( meer camera regie en schakel techniek) en de software (animaties leaders lowerthids etc.) dit blijkt een gouden combinatie te zijn.

Klanten komen met een wens om een registratie van A tot Z door ons te laten verzorgen. Wij hebben de technische en creatieve kennis  gewoon in huis. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kan het maximale resultaat behaald worden en dit is zeer kosten besparend!

Wanneer moet je ons bellen?

– Wij zijn de partner gedurende bedrijfspresentaties, alle content die op de schermen komen kunnen wij creëren maar ook instarten op het moment supreme. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een spetterende openingsclip!

– Livestream programma, steeds meer bedrijven ontdekken Facebook Live. Dit is een prachtige medium om jouw doelgroep of collega’s op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

– Een groot publiek wil alles zien wat er op het podium gebeurt, met meerdere camera’s maken wij een prachtige meercamera registratie en deze content kan dan op de schermen gebruikt worden. Uiteraard nemen we het op en kan het event later nog een terug gekeken worden.

Kortom, meercamera registratie laten maken.. bel ons even!