De laatste letter in ons GDBPI principe is: “Iedereen blij”.

En met iedereen blij bedoelen we jij blij, je doelgroep blij. In de vorige post hebben we het gehad over het produceren van de video. Nu gaan we verder met de laatste stap.

Lees hieronder meer over wat er in deze fase aanbod komt en hoe dit bijdraagt aan een succesvolle productie.


01. Teamwork makes the dream work!

Je hebt de eerste versie van de video nu ontvangen of bij ons bekeken. Voor ons is dit niet meer de eerste versie. Voordat jij deze video hebt mogen ontvangen heeft deze al de nodige internet kilometers achter de rug.

We sturen allereerst een ruwe versie naar de regisseur. We checken graag of het verhaal erin zit wat er voor ogen is. En intern moeten we ook allemaal overtuigd zijn van de video.


Feedback

We zijn altijd razend benieuwd naar jullie eerste reacties. Komt hier feedback naar boven? Dan verwerken wij deze graag.
Wanneer de video geheel naar wens is ontvangen jullie de video om hem te implementeren op het gewenste platform.


Iedereen blij, ja echt iedereen.

Lees wat onze klanten van ons vinden!

Ik heb uiteenlopende opdrachten binnen een complexe wereldwijde organisatie. Ze overzien elk project en begrijpen waar ik heen wil. 
SoMMedia ontzorgt, ze zijn van alle markten thuis en vorig jaar brouwde ze zelfs eigen bier! De schakel snelheid en manier van communiceren is goud waard!

avatar

Geert van der Heijden

Online Marketeer Wolters Kluwer (Schulinck)

SoMMedia versterkt onze e-learningprogramma’s met beeld en geluid. Al jaren lang! 
Creatief, flexibel en enthousiast. 
Dat zijn woorden die SoMMedia goed omschrijven. Daarmee maken ze niet alleen ons blij, maar ook onze klanten.

avatar

Jantine Zandbergen

Account Manager (UNI-Learning)

Tijdens een project wordt er altijd heel concreet, duidelijk en to the point gecommuniceerd en worden er altijd ideeën of andere mogelijke opties aangedragen die het eindproduct beter kunnen maken, heerlijk! Kwaliteit en oplevering van video’s zijn top!

avatar

Lizet Beks

Campaign & Project Manager
(Happy Cactus)

Het ED werkt graag samen met SoMMedia. Altijd professioneel en resultaatgericht. Ze weten de wens van de klant feilloos audiovisueel te verbeelden. Binnen ons bedrijf staan ze inmiddels bekend om de topkwaliteit die ze elke keer weer leveren. De zeer uitgebreide mogelijkheden, heldere communicatie en leergierigheid binnen het bedrijf maakt SoMMedia een uitstekende partner.

avatar

Tom Berserik

Coördinator Video (Eindhovens Dagblad)

SoMMedia is een partij waar ik graag mee samenwerk. Ze denken mee, benaderen je altijd persoonlijk en stellen zich flexibel op. Het enthousiasme tijdens de samenwerking en bij de oplevering van het product werkt aanstekelijk.

avatar

Marly van der Poel

Marketeer (Alphabet Nederland)

Thats it!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!