De nieuwe maatregelen van de rijksoverheid omtrent het Coronavirus zorgen ervoor dat vele (bijna allemaal) events in geheel Nederland gecanceld worden of worden verplaatst naar een later tijdstip. Super jammer, zeker als je alle voorbereidingen al had gedaan of in een vergevorderd stadium bent.

Wij denken dat wij je hierbij kunnen helpen en dat we de kracht van online communicatie niet moeten onderschatten. Dit kunnen uiteenlopende producties zijn; denk bijvoorbeeld aan een webcast of webinar of een animatie. Maar ook een live Q&A of presentatie behoort tot de mogelijkheden.

Geen fysiek contact, maar toch in contact met jouw doelgroep.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld communicatie richting de interne organisatie over alle ontwikkelingen binnen het bedrijf, een training die je ook online zou kunnen geven, een live Q&A met een expert of een presentatie van een keynote spreker. Maar ook een virtueel event behoort tot deze mogelijkheden.

Interactiviteit

Wanneer je onze WhatsApp functie toevoegt aan jouw livestream, zorgt dat voor een direct contact moment. Live worden alle vragen beantwoordt en zo weet je meteen wat er leeft onder de kijkers.

Ideaal voor een cursus waarbij de cursisten een vraag willen stellen aan jou. Maar ook als jij vragen van medewerkers wil beantwoorden, tijdens bijvoorbeeld een Q&A.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via WhatsApp een poll te plaatsen, waar je een meerkeuze vraag kan stellen. Hierdoor kun je jouw kijkers peilen of dieper ingaan op bepaalde vragen.

Live of niet live

Vind je het toch een beetje spannend om direct live te gaan en wil je liever achteraf een video verspreiden. Of wil je enkel een boodschap sturen naar jouw doelgroep? Dat kan ook.

Achteraf geven wij je de video mee zodat je deze kunt plaatsen op je eigen platform.

In de studio of op locatie

SoMMedia heeft de beschikking over een eigen webcast/webinar studio op Strijp-S in Eindhoven. Voorzien van een volledige 3 camera set up, waardoor we live schakelen en je na afloop direct jouw video beschikbaar hebt. Hier kun je uiteraard terecht.

Webinar / Webcast studio sommedia

Is dit toch lastig om te organiseren? Wij komen ook graag naar jou! Zowel bij ons op kantoor, als bij u op locatie, houden wij ons strikt aan de RIVM maatregelen. Wij werken met een kleine crew en houden uiteraard 1,5 meter afstand.
Bekijk hier enkele voorbeelden van webcasts die wij verzorgt hebben op locatie:Vormgeving of montage

Wij verzorgen de vormgeving van de livestream of van de video die jij wil versturen. Denk hierbij aan intro of outro, titelbalken en afbeeldingen op de schermen. Alles wat je maar nodig hebt om jouw webcast perfect te maken. 

Animatie

Opnamedagen zijn op dit moment lastig te organiseren. Maar wellicht kunnen we de boodschap ook versturen middels een animatie? Wij helpen je vanaf het maken van het script tot aan het eindproduct; de animatie.

Tijd

Het houden van een webinar of webcast bespaart tijd. Je komt bij ons in de studio en kunt vrijwel meteen van start. Ook kan het achteraf teruggekeken worden waardoor iedereen die er niet live bij kon zijn, toch jouw boodschap kan bekijken.

Kosten?

Bel ons even op 06 – 14 90 03 19 en wij kunnen je direct een prijs geven. Of mail naar info@sommedia.nl , ook dan komen we snel bij je terug.


Thats it!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!