Bij SoMMedia ontwikkelen wij voor elke animatievideo een unieke stijl die past bij jou!

Unieke animaties op maat

Wanneer een animatie video?

Animatievideo’s zijn er in vele soorten en maten. Je kunt de situatie of de boodschap op allerlei manieren laten zien of vertellen. Uitleganimaties zijn erg geschikt om een proces of een product uit te leggen. Animatievideo’s zijn weer meer bedoeld om een bepaalde boodschap met een verhaal over te brengen. Ook kun je kiezen voor promotiefilms, bedrijfsfilms of commercials in de vorm van een animatie.

Heb jij interesse?

Ja! Ik wil een animatie

Animatie video laten maken

Ideaal om complexe zaken helder te maken!

Soms heb je maar enkele seconden om jouw boodschap aan een klant, werknemer of andere stakeholder over te brengen. Een animatiefilmje zorgt ervoor dat jouw boodschap snel en helder overkomt. Op deze manier vergroot je de kans om je doel te bereiken.

Voordelen van een animatie

Heldere boodschap

Doordat je in een animatie de complexe werkelijkheid op een vereenvoudigde manier weergeeft, kom je snel tot de kern van het verhaal. Complexe processen of producten kunnen eenvoudig grafisch worden uitgelegd, met korte, bondige en duidelijke informatie.

 

 

Totale ontwerpvrijheid

Bij een animatie kun je je creativiteit de vrije loop laten. Van niets iets maken, zonder enige beperking. Omdat je niet afhankelijk bent van echte situaties, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld je product laten zien, terwijl het eigenlijk nog niet bestaat. Denk aan software die nog in ontwikkeling is.

Controle over details

Met animatie kun je (indien nodig) echt elk detail laten zien. Denk aan het inzoomen op het kleinste schroefje, het ‘filmen’ door een kleine opening, het tonen van dwarsdoorsneden of zelfs het uit elkaar halen van objecten.

Herkenbaarheid

Omdat elk element moet worden geanimeerd, kun je de animatie gemakkelijk afstemmen op je huisstijl. Zo ontstaat er eenheid en herkenbaarheid wat betreft animatie, huisstijl en andere communicatie-uitingen.

Het effect van animatie

Voor elke animatievideo ontwikkelen wij een unieke visuele stijl die helemaal bij jouw merk en onderwerp aansluit. We gebruiken geen stockmateriaal, maar ontwerpen en illustreren alles zelf. Ons doel: een unieke animatie, waarmee jij je verhaal op een effectieve en heldere manier kunt vertellen.

We houden altijd voor ogen wat past bij jouw verhaal, merk en doelgroep. Zo is het bijvoorbeeld best mogelijk dat een animatie met eenvoudige en heldere graphics jouw boodschap sneller overbrengt dan met een illustratieve animatie. We adviseren je graag!

Waarom SoMMedia?

Altijd op maat

De animatie past perfect binnen jouw huisstijl!

Kwaliteit

We maken niet zomaar een mooie animatie. We maken er een die werkt en die helpt je doelen te bereiken en je boodschap over te brengen.

Snelle levertijd

We schakelen altijd super snel en leveren op tijd!

Download onze white paper

Vul onderstaande gegevens in en ontvang 7 bruikbare tips voor een doeltreffende animatie!