CUSTOM


VORMGEVING


Val op, met je herkenbare identiteit.

Een webinar is pas af als het helemaal verzorgd is en de kijkers natuurlijk verrast worden door het professionele programma. We kiezen er voor om gebruik te maken van de studio waar alles onder controle is. Met rust en de juiste begeleiding samenwerken aan iets dat jouw organisatie gaat veranderen. Als we dan toch een webcast of webinar maken, laten we het dan meteen goed aanpakken en zorgen voor het complete plaatje. Wat er volgens ons in het complete plaatje hoort staat hieronder omschreven.


Visual pakketten

Wij hebben een aantal pakketten uitgewerkt. Download het document om te zien welke pakket het beste bij jouw webinar past.


Leader

Als een TV programma begint hoor je in de meeste gevallen een tune. Bij de start van de tune, weet je meestal al om welk programma het gaat. Dit is herkenbaar voor iedereen. De leader of intro maakt van jouw programma een prachtige omlijsting wat als doel heeft een herkenbare element toe te voegen aan jouw programma. Het is de kaft van jouw boek en moet tot de verbeelding spreken en de juiste look and feel hebben zo dat het naadloos aansluit bij jouw boodschap. Wij helpen je graag me met het maken van de perfecte leader om jouw programma te omlijsten. 

Lower third

Gewoon een deftig woord voor titels. Telkens als er een spreker in beeld komt laten we natuurlijk graag zijn naam en functie zien. Hoe gaaf is het dat deze een touch van jouw eigen huisstijl hebben? Dat maakt het programma natuurlijk helemaal af.

Pip

keynote en powerpoint zijn prima te gebruiken in een webcast op de schermen achter de spreker. Deze beelden kunnen vanaf de laptop op de desk worden in gestart, maar ook vanuit de regie. Er komt een moment dat de kijker de spreker wil zien en de presentatie. Op dat moment kiezen we voor een PiP (Picture in Picture). Vanaf dat moment is zowel de spreker als de powerpoint in beeld. Beide beelden worden dan kleiner en je kunt het beeld dan ook voorzien van extra vormgeving.

Stapel kaarten 

Je komt hier meestal te laat achter maar het is ontzettend belangrijk. Voordat je echt live bent kan je “kaarten” op de stream plaatsen. Deze kaarten zijn afbeeldingen die de kijkers te zien krijgen als er nog geen live stream verstuurd wordt. Zo kan je heel makkelijk de datum, tijd en het onderwerp al onder de aandacht brengen. Ook is deze kaart super handig als je wil testen of de de stream al werkt. Nu wachten op het moment van live! 

Voorbeelden van custom vormgeving

Bekijk de voorbeelden van bedrijven die ook kozen om de vormgeving te laten aansluiten bij hun huisstijl.

Lampegat TV

Voor de livestream van Lampegat TV hebben we ook custom vormgeving gemaakt. Op de afbeeldingen hiernaast is de Tickertape & WhatsApp visual en lowerthird te zien is. Daarnaast hebben we een stapel kaarten gemaakt namelijk een sponsor kaart, eind kaart en error kaart.

St Anna Vragen uurtje

Het St Anna ziekenhuis beantwoordt live vragen van kijkers, door de custom vormgeving is het direct herkenbaar. Op de afbeeldingen hiernaast is de Tickertape & WhatsApp visual en lowerthird te zien is. Daarnaast hebben we een stapel kaarten gemaakt namelijk een welkom kaart, eind kaart en error kaart.

https://sommedia.nl/portfolio/anna-ziekenhuis-vragen-uurtje-oktober/

24uVonkt

Voor de uitzending hebben we ook custom vormgeving pakket gemaakt. Hierin hebben we een leader gemaakt, Tickertape & WhatsApp visual, en lowerthird.

https://sommedia.nl/portfolio/24uvonktlive1/

Voeg custom vormgeving toe
aan jouw webcast!

Meer informatie?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!