GA LIVE IN ONZE WEBCAST / WEBINAR
STUDIO OP STRIJP-S


De wereld van webcast / webinar.

De perfect georganiseerde webcast in onze webcast/webinar studio. Deze studio is van alle gemakken voorzien en wij zorgen ervoor dat jouw webcast/webinar een succes wordt. 

Waarom 

SoMMedia bestaat sinds 2006 en is voortdurend bezig om te innoveren en op zoek te gaan naar de meest doeltreffende manier van communiceren. Bij elke productie gaan wij voor het maximale resultaat op de meest efficiënte manier, zo ook voor de webcasts. Met onze studio op Strijp-s willen wij een complete webcast

ervaring bieden tegen een scherpe prijs met alle functionaliteiten die een webcast echt interessant maken! Zo kan je natuurlijk zelf je verhaal vertellen in de studio of samen met een professionele host, die jou bij de hand neemt om de juiste energie en boodschap eruit te halen. Ook maken wij gebruik van WhatsApp voor interactiviteit en dit alles kan naadloos aansluiten op jouw huisstijl. 

Toepassing

Een webcast kan voor duizenden toepassingen worden ingezet. Maar denk eens aan de nieuwsbrief die verstuurd wordt naar jouw medewerkers, waarin je hen op de hoogte brengt van de nieuwe ontwikkelingen. Of wil je juist uitleg geven over een nieuw product of strategie die moet worden geïmplementeerd? Dit is allemaal mogelijk met een webcast/webinar!

Ook voor externe communicatie is een webcast geschikt, zeker als je kijkers wil inspireren of enthousiasmeren over jouw product/ dienst. Of hen juist vragen wil laten stellen aan jou als de expert binnen jouw vakgebied.

Waarover gaat jouw eerste webcast/webinar ?Alles over de webcast met WhatsApp functie. 

Heb jij WhatsApp? Zeker wel! Dat is exact de reden waarom wij gekozen hebben voor WhatsApp als communicatiemiddel tijdens de webcast. Voordat de berichten bij de presentator uitkomen hebben we al enkele stappen doorlopen. Hieronder lees je hoe onze eigen WhatsApp functie werkt en hoe deze functie er voor kan zorgen dat jouw webcast interactief, maar vooral ook boeiend wordt! 


Communicatie van de 21ste eeuw

Het sturen van een WhatsApp is heel makkelijk maar zelfs dan maken wij het nog makkelijker. We kunnen bijvoorbeeld een link plaatsen onder jouw social media bericht, dan kun je met 1 druk op de knop jouw vraag naar de studio sturen! Test zelf maar eens: https://wa.me/31646340030

Slecht geheugen?

Het onthouden van een nummer kan soms wat lastig zijn, dus maken we er een url van zoals: www.webcaster.nl ( uiteraard mag je zelf een url bedenken) of een knopDe tool

bekijk hier de video met de uitleg van de redactietool.

Webcast/webinar pakketten SoMMedia

De kracht van herhaling telt pas als je jouw kijkers continuïteit bieden. En laten wij hiervoor pakketten hebben.

SoMMedia webinar / webcast in studio
1 webinar / webcast
in de SoMMedia studio
2.250
/ 1 excl. 21% BTW
 • 3 tafelgasten en 1 presentator
 • Intensieve begeleiding
 • Technicus
 • 3 uur op locatie in studio op Strijp-S
 • WhatsApp interactiviteit
 • 3 Broadcast camera’s
 • Basic vormgeving
 • Stream naar meerdere online platformen tegelijk mogelijk
 • Recording achteraf online beschikbaar
SoMMedia webinar / webcast op locatie
1 webinar / webcast
op locatie
Prijs op aanvraag
 • Locatie naar keuze
 • Intensieve begeleiding
 • Technicus
 • WhatsApp interactiviteit
 • Stream naar meerdere online platformen tegelijk mogelijk
 • Opnamemogelijkheden i.o. bepalen
 • Recording achteraf online beschikbaar

Extra mogelijkheden

Custom vormgeving

Het zal niet nieuw voor je zijn, maar ook voor een webcast is passende vormgeving echt van toegevoegde waarde. Net als op TV. Een herkenbare leader en naamtitels om jouw programma helemaal compleet te maken. Wij denken graag mee om de  vormgeving van het programma naadloos aan te laten sluiten bij jouw huisstijl of wensen.  

Professionele host

We kunnen natuurlijk de receptioniste vragen of die collega met toneelervaring Maar in veel gevallen is het gewoon handig om een vakman of vrouw in te schakelen die op een passende manier en met flair de onderwerpen de revue laat passeren. Wij hebben een prima netwerk en zoeken met je mee! 

Inhoudelijke regie

Het maken van een goed programma gaat niet in 1 dag. We leggen de lat graag hoog.

Wil je een klankbord en een beetje coaching om jouw boodschap krachtig en zelfverzekerd te verkondigen? Of wil je zeker weten dat jouw kijkers een inhoudelijk goed en interessant programma te zien krijgen? Dan is een inhoudelijke regisseur een goed idee. 

Lunch

Op Strijp-s zitten op dit moment misschien wel de meest hippe restaurants en leuke zaakjes van Eindhoven. Wij adviseren je graag waar je even snel een hapje kan eten of lunchen. Of wij zorgen voor een volledig verzorgde lunch die in de studio genuttigd kan worden. 

Geïnteresseerd in een webinar of webcast?

Wil je ook een live webinar of webcast organiseren in onze professionele multicam studio?
Neem vrijblijvend contact met ons op en dan denken wij graag met je mee wat het best bij jou past.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!