Webcast / Webinar op locatie of in de studio

Webcast / Webinar is het mooiste wat er is!


De mogelijkheden van een webcast / webinar zijn onbeperkt. Wij komen naar je toe om een perfecte webcast / webinar op locatie te verzorgen of wij kunnen helemaal los gaan in onze Webcast / webinar studio op Strijp-S.
Wij gaan graag de uitdaging aan en zorgen ervoor dat jouw webcast een groot succes wordt.
Want wist je al dat SoMMedia expert is in het maken van interactieve webcasts met onze eigen WhatsApp redactietool? En dat wij beschikken over een ruim assortiment aan techniek zoals dome camera’s maar ook diverse broadcast camera’s.
Meer weten over webcast en prijzen?  klik hier

Offerte aanvragen

Werkwijze

That's how the magic happens..


Voorbereiding


Gaan we aan de slag in de studio of bij jou op locatie? Wat zijn jouw wensen? wat is de inhoud van jouw webcast?  Is de internetverbinding toereikend? Licht en  geluid moet natuurlijk helemaal perfect zijn. Wij zorgen hier voor!

Techniek 


Tja, in de studio staat alles klaar.. maar op locatie nemen wij alles mee. Camera’s , videoswitchers, streamencoders ,regisseur, techneut etc., net wat er nodig is om de perfecte stream te maken.

3,2,1.. Live!


Alles staat klaar, de rehearsal zit er op en de spanning is te voelen. De webcast / webinar gaat live in 3 2 1.. Hallo wereld!

De techniek

Nerds only


Animatie

Animatie is uitermate geschikt om een inhoudelijke boodschap makkelijk uit te leggen. Alles wordt namelijk visueel gemaakt. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. En vind je dit lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Video

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Registratie

Een theatervoorstelling, een corporate event of een televisieprogramma, alles leggen wij haarscherp vast met onze meercamera regieset. Deze beelden kunnen getoond worden op schermen in de zaal of achteraf door onze editors worden bewerkt tot een mooie show. Deze kan uitgezonden worden op tv, of gebruikt worden om op DVD te zetten..

Webcast / Webinar

De SoMMedia webcast studio op Strijp-S is bijzonder geschikt voor het maken van professionele webcasts voor interne en externe communicatie. De studio op Strijp-S beschikt over perfect licht, geluid en een professionele Broadcast regieset maak in een 3 uur durende sessie jouw perfecte webcast.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!