Geweldig die webcasts

De wereld van webcasts.


Met een webcast is van alles mogelijk, meeting, online shows en nog veel meer. En het is allemaal goed te regelen! Een webcast is super handig om dat allemaal waar te maken, en wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

Voorbereiding


We verzamelen de eerste informatie. Waar gaat de video over, wat is het doel en welke soort video past daarbij?

Techniek testen


Voordat alles begint moeten we eerst testen of alles wel goed werkt. We controleren alles van zowel de mensen als de voorbereidingen en de techniek. Zo weten we zeker dat als alles begint dat we er klaar voor zijn.

3,2,1.. Live!


Dit is het grote moment, we gaan live. Na het controleren van alles en we zeker weten dat we er klaar voor zijn. Hier begint het streamen, casten en noem maar op! En alles wordt constant in de gaten gehouden en goed gedaan zodat alles goed en smooth verloopt.

Animatie

Animatie is uitermate geschikt om een inhoudelijke boodschap makkelijk uit te leggen. Alles wordt namelijk visueel gemaakt. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. En vind je dit lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Meer info

Live-action

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Meer info

Registratie

Een theatervoorstelling, een corporate event of een televisieprogramma, alles leggen wij haarscherp vast met onze meercamera regieset. Deze beelden kunnen getoond worden op schermen in de zaal of achteraf door onze editors worden bewerkt tot een mooie show. Deze kan uitgezonden worden op tv, of gebruikt worden om op DVD te zetten..

Meer info

Webcast

Wilt u gemakkelijk uw boodschap delen met de juiste doelgroep?

Maak dan gebruik van ons webcast systeem. Wij zorgen ervoor dat u live kunt communiceren met hen.

Hierdoor kan iedereen deelnemen aan bijvoorbeeld uw seminar of vergadering zonder fysiek aanwezig te zijn.

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Logo van mediabedrijf SoMMedia