Livestream platform Your Online Event

Het live streaming platform op maat!

De alles-in-één oplossing

Ben jij op zoek naar de oplossing om jouw evenement online te organiseren? Maak dan gebruik van YourOnlineEvent!

Het platform dat de mogelijkheid biedt om in een online omgeving bij elkaar te komen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een optimale online beleving hebben van het evenement. Denk hierbij aan het bekijken van een plenaire sessie, samen sparren in een break out room of even relaxen met een kopje koffie tijdens een virtual coffee.

Interactie

In onze tool zijn er meerdere vormen van interactie mogelijk. De meest bekende is de chat, zo kunnen kijkers live anoniem of openbaar vragen stellen aan een team van moderators. In de chat functie is het niet alleen mogelijk om tekst te sturen. Je kunt ook aan de kijkers vragen om foto’s in te sturen.

 

Customizable

Wil je de online omgeving helemaal om toveren met jouw eigen huisstijl? Wij bieden verschillende pakketten aan om dit helemaal te laten aansluiten bij jouw identiteit.

Breakout sessies

Niet 1 maar meerdere livestream locaties? Dit kunnen wij allemaal tegelijk hosten, allemaal in 1 overzichtelijke omgeving. Tevens is het ook mogelijk om vanuit thuis een sessie te organiseren via zoom.

Beveiliging

Onze online omgeving is beveiligd met e-mailverificatie, toegang voor enkel geregistreerde gasten of een toegang op domeinnaam.

Registratie

Laat je gasten zich registreren via YourOnlineEvent. Je hebt direct inzichtelijk wie zich heeft ingeschreven en wanneer men heeft gekeken naar jouw evenement.

Watchlist

Wie kijkt er allemaal mee? Wil je dat iedereen zich kan inschrijven of alleen een geselecteerd publiek. Alles is mogelijk met onze inschrijfmodule.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl