Wij weten wat jouw

2D Animatie

               nodig heeft!

Waarom een 2D animatie?

Een 2D animatie is een goede manier om je verhaal op een leuke, visuele manier over te brengen. Maar wat is het eigenlijk? 2D staat voor tweedimensionaal. Een 2D animatie is opgebouwd uit platte tekeningen waar je elk verhaal mee tot leven kunt brengen. Ideaal dus voor je online video, reclamespotje of website. SoMMedia kan je hierbij helpen.

Neem contact op!

Met de kracht van beweging en illustraties maakt animatie het mogelijk om jouw verhaal te presenteren op een meeslepende manier die blijft hangen!

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

De voordelen van een 2D animatie

  • De meeste mensen zijn visueel ingesteld. De boodschap van een 2D animatie blijft dus veel beter hangen dan een saaie, informatieve tekst. En het is ook nog eens leuker om te zien.
  • Niet alleen zijn 2D animaties geschikt voor je website, ook op social media doen deze video’s het goed. Je kunt ze dus op allerlei verschillende platforms plaatsen.
  • Je hebt alle creatieve vrijheid om de video bij jouw bedrijf aan te laten sluiten. Wij van SoMMedia creëren unieke visuele stijlen: kleuren, compositie, lijnen en vormen kunnen we dus op maat maken. Zo laten we de video aansluiten op jouw huisstijl.
Bewegend beeld trekt tegenwoordig gemakkelijker mensen aan dan voorheen. Een animatie is dus een goed middel om informatie over te brengen!

Val op met een 2D animatie

2D animatie biedt eindeloze mogelijkheden om creatieve content te creëren die de kijker bijblijft. Wil je jouw 2D animatie laten maken door SoMMedia? Wij helpen je graag om jouw content naar een hoger niveau te tillen. Check al onze cases en ontdek dat geen enkele animatie hetzelfde is. Samen maken wij een beeldvoorstel geheel op maat!

Bekijk de cases

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!