Wil je een

Livestream op

locatie

Uitzenden vanaf waar je maar wilt!

Ontdek onze pop-up studio, dé ideale oplossing voor wie een professionele livestream vanuit hun eigen locatie wil organiseren. Of je nu jouw kantoorruimte of een andere bijzondere plek gebruikt, SoMMedia voorziet je van de nodige technologie en ondersteuning om je livestream of hybride evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Neem contact op

Jouw eigen livestream op locatie

Het gebruik van onze pop-up studio biedt niet alleen gemak, maar ook flexibiliteit. Je kunt je eigen vertrouwde locatie gebruiken en toch profiteren van de technische mogelijkheden van een professionele studio. Bovendien staan wij voor je klaar om te helpen bij het opzetten en uitvoeren van je livestream, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van een geweldige ervaring voor je publiek.

Maximale voordelen met studio op locatie

Wij van SoMMedia ontzorgen je graag bij het organiseren van een livestream op locatie. De voordelen van een studio op locatie? We sommen ze voor je op!

  • Overal inzetbaar: Een pop-up studio biedt mobiliteit, waardoor je de perfecte setting kunt creëren op elke gewenste locatie.
  • Technische ondersteuning: Wij zorgen voor geavanceerde technologieën zoals hoogwaardige camera’s, belichting en geluidsapparatuur, voor een meeslepende livestreamervaring.
  • Persoonlijke ervaring: Met een pop-up studio kun je elk project uniek maken en aanpassen aan jouw behoeften en doelstellingen.

Ik wil een studio op locatie! 

Extra mogelijkheden

Voor een nog betere persoonlijke ervaring kun je jouw evenement uitbreiden.

Custom vormgeving

Net als op TV zijn een herkenbare leader en naamtitels van groot belang. Dit geeft jouw programma een extra boost en maakt het plaatje compleet voor de kijker. Wij denken graag mee om de vormgeving van de livestream naadloos aan te laten sluiten bij jouw huisstijl of wensen.

Leader pakket

Om livestream helemaal compleet te maken kan SoMMedia een leaderpakket  maken. Hier wordt er een intro, outro en bumper gemaakt geheel in de huistijl.

Samen met jou wordt er gekeken naar de wensen en hoe dit visueel kan worden weergeven.

Interactie platform

SoMMedia biedt een platform waarmee je  in een online omgeving bij elkaar kunt komen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een optimale online beleving hebben van het evenement. Denk hierbij aan het bekijken van een plenaire sessie, samen sparren in een breakout room of even relaxen met een kopje koffie tijdens een virtual coffee.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!