Alle info

 Over ons

                   lees je hier

Over SoMMedia

Van een kamertje in het TAC, naar een garagebox en tenslotte in een eigen studio op Strijp-T. Dat is het verhaal van SoMMedia. We begonnen in 2007 met maar één doel voor ogen: leuke, simpele en duidelijke video’s maken. Door de passie, ervaring en kennis van een trouwe club experts maken we inmiddels al heel wat jaren de mooiste producties voor onze klanten.

Wil je meer van ons zien en horen? Of gewoon even kennismaken en bespreken wat SoMMedia voor jou kan betekenen? Dat kan. Wij zetten de koffie alvast klaar!

 Bel ons dan!

Ons team

Wij staan voor je klaar

Sven Braat

Directeur

Esther Braat

Producer

Milou Dieteren

Motion graphic designer

Bjorn van Iersel

Motion graphic designer

Immi Ozturk

Marketing en communicatie

Jorg Goyvaerts

JR. Animator

Pim Braat

Hoofdbeveiliging

Werken in een creatieve omgeving?
Kom ons team versterken!

Senior projectmanager

Stel je eens voor: elke werkdag doorbrengen tussen creatieve jonge honden. Jouw ervaring inzetten om samen met hen de mooiste en verrassendste video’s te maken voor interessante klanten als ASML, Philips, TU/e, VGZ, Brainport, Eindhoven City. Zorgen voor professionele, flitsende livestreams. In een dynamisch, snelgroeiend videoproductiebedrijf, gevestigd op Strijp-T in Eindhoven.

We groeien door en willen ons jonge team graag uitbreiden met een ervaren projectmanager. Spreekt je dat aan? Dan willen wij van SoMMedia graag kennis met je maken!

Wat ga je doen?

Samen met het creatieve team zorg je dat alle producties (video, animatie en livestream) die we hier maken nog beter worden dan de klant had verwacht. Je zorgt dat alles goed geregeld is en bewaakt de deadlines. Wij maken e-learnings, corporates en explanimations maar we leveren ook een grote bijdrage voor de livestreams die we bij SoMMedia verzorgen.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Wij beginnen ’s morgens om 9 uur met werken. Maar eerst natuurlijk een lekker bakkie koffie.

Daarna open je de planning en bespreek je samen met het team wat er vandaag moet gebeuren. Is die video al af? Is alles goed geregeld voor de livestream van morgen? Wie gaat vanmiddag mee naar een nieuwe klant om te overleggen over een serie e-learnings die we gaan maken? Je gaat zelfstandig aan de slag, in nauw overleg met je teamleider. Je houdt de gestelde doelen en haalbaarheid goed in de gaten. Samen denk je na over een creatief proces.

Rond 12.30 uur lunchen we gezamenlijk aan onze grote keukentafel. Daarna spelen we een potje tafelvoetbal. Het gaat er fanatiek aan toe! In de middag ga je naar een klant om een nieuwe aanvraag te bespreken. Daarna kun je direct aan de slag met een visueel voorstel.

Dit heb je in huis:

  • Opleiding op minimaal MBO-niveau;
  • Doorzettingsvermogen, flexibel en stressbestendig;
  • Zelfstandig en initiatiefrijk;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een goed en marktconform salaris;
  • Een moderne werkplek op Strijp-T in Eindhoven;
  • Elke dag uitgebreide lunch gezellig aan onze grote tafel;
  • Zeer goede werksfeer met jonge collega’s;
  • Afwisselende werkzaamheden op diverse locaties;
  • En, heel belangrijk: Brabantse gezelligheid!
Solliciteer nu op deze functie

Het leukste bureau van Eindhoven

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111