Ontdek

 Studio op T

   en alle mogelijkheden

Ontdek Studio op T

Studio op T is de beste plek voor evenementen op Strijp-T. Deze moderne en veelzijdige studio combineert industriële esthetiek met geavanceerde technologie en flexibele ruimte-indelingen. Met indrukwekkende verlichting, multimediafaciliteiten en technische ondersteuning kun je hier eenvoudig jouw visie tot leven brengen. Kies Studio op T voor een evenementenruimte die perfect past bij jouw behoeften. Meer weten?

Neem nu contact op!

Flexibele ruimte

Welkom in onze studio, waar elk evenement een unieke ervaring wordt. Hier combineren we ruimte, stijl en aanpassingsvermogen om de perfecte setting te creëren. Met plaats voor 150 zittende gasten, 75 gasten tijdens een dinershow en 200 voor staande recepties, biedt Studio op T een flexibele omgeving voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een kwartaalbespreking, een productlancering of een leuke teamquiz, onze studio past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Een impressie van de studio

Waarom Studio op T?

Wij begrijpen de kunst van het livestreamen van A tot Z. Met de kennis en ervaring van meer dan duizend succesvolle livestreams, weten we hoe we streams vlekkeloos kunnen laten verlopen.

In het bruisende hart van Strijp-T

Goede bereikbaarheid

Ontvangst tot wel 200 gasten

Groene omgeving

Licht installatie

Technische ondersteuning

De perfecte ligging

De locatie van Studio op T is niet alleen ideaal voor haar bruisende sfeer, maar ook voor het gemak. Gelegen op een steenworp afstand van belangrijke transportverbindingen, is de studio eenvoudig te bereiken met de auto, trein of zelfs de fiets. Voor gasten die van buiten de stad komen, bieden nabijgelegen accommodaties een comfortabele overnachtingsmogelijkheid.

Kortom, Studio op T biedt een stressvrije en gemakkelijke ervaring voor zowel organisatoren als gasten.

Extra mogelijkheden

Voor een nog betere persoonlijke ervaring kun je jouw evenement uitbreiden. Denk aan catering of extra aankleding. Staat jouw wens er niet tussen? Overleg dan even met onze project managers voor de mogelijkheden!

Vormgeving pakket

Voor iedere livestream maken we de vormgeving. In eerste instantie is dit de basis vormgeving voor je platform. Je kunt dit uitbreiden met een leaderpakket, waarbij wij de stream en/of evenement  voorzien van een intro, outro en bumper geheel in de huisstijl.

Specifiekere wensen? Dan creëren wij een custom pakket!

 

Interactie platform

SoMMedia biedt een platform waarmee je  in een online omgeving bij elkaar kunt komen. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten een optimale online beleving hebben van het evenement. Denk hierbij aan het bekijken van een plenaire sessie, samen sparren in een breakout room of even relaxen met een kopje koffie tijdens een virtual coffee.

Dit kan je gebruiken bij zowel een livestream als hybride evenement!

 

 

 

Break-out sessies

Wanneer je kiest voor een hybride evenement is een goed programma belangrijk. We leggen de lat graag hoog!

Creëer na de livestream verschillende break-out sessies waarin je de gasten kunt voorzien van extra informatie, gesprekken met experts of elkaar. Zo bied je de aanwezige gasten toch nog iets extra’s (dit kan ook online).

 

Catering

Goed eten tijdens een evenement is essentieel. Het draagt bij aan een positieve ervaring en een comfortabele sfeer, en het laat zien dat de welzijn van de gasten een prioriteit is. Daarom bieden we een scala aan mogelijkheden om eten te bestellen en jouw gasten te verwennen. Of het nu gaat om hapjes, lunch, diner of een borrel, alles kan!

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!