Animatie

Een complexe boodschap makkelijk uitleggen? Dat kan met een animatie, dit werkt namelijk veel efficiënter dan 1.000 woorden! Je kunt jouw eigen stijl hier helemaal in laten terugkomen en dat begint al bij het maken van de tekst en een keuze maken uit vele vormen. Wij van SoMMedia maken graag unieke animatie voor jou. Neem gerust contact met ons op om een keer te brainstormen.

Wat voor soorten animaties zijn er? 

Er bestaan verschillende animaties met elk hun eigen kenmerken en toepassingen. Je kiest een animatie op basis van de doelgroep die je graag wilt bereiken. We vertellen je graag welke animaties er zijn: 

  • 2D animatie 
  • Karakter animatie  
  • Easy icon animatie 
  • Infographic animatie 
  • Motion Graphic  

Het team van SoMMedia bestaat uit animatie specialisten die graag met je meedenken en adviseren op basis van jouw idee. Wij zorgen ervoor dat de boodschap goed wordt overgebracht. 

Contact opnemen

De voordelen van animatie  

Bewegend beeld trekt tegenwoordig gemakkelijker mensen aan dan voorheen. Dit komt omdat het vaak kleurrijk en visueel aantrekkelijk is. Ook komt er veel creativiteit bij kijken. Gelukkig zitten de specialisten van SoMMedia bomvol inspiratie en kunnen daarom complexe vraagstukken voor je oplossen. Het belangrijkste is dat animatie door iedereen begrepen kan worden, ongeacht de leeftijd. Dit is een medium wat voor communicatie erg toegankelijk is.  

Animaties waar we trots op zijn

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

 

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

 

We vertellen je graag meer over ons 

Van een klein kamertje in het TAC, naar een garagebox en uiteindelijk naar een eigen studio in het Klokgebouw. Dat is ons verhaal. In 2007 begonnen we met één doel voor ogen: het maken van leuke, simpele en duidelijke video’s. Dankzij de passie, ervaring en kennis van ons trouwe team van experts, maken we inmiddels al vele jaren de mooiste producties voor onze klanten. 

Een animatie laten maken door SoMMedia? 

Heb je hulp nodig bij het maken van een animatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om zo erachter te komen welke animatie stijl het beste past bij jouw boodschap. Wij weten precies wat een goede video nodig heeft! Neem snel contact met ons op.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-S – Klokgebouw
Klokgebouw 210
5617 AC Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl