Animatie

Unieke animatie op maat

Een beknopte en speelse manier om een bepaald onderwerp toe te lichten. Het is erg leuk om voor ieder bedrijf een andere stijl toe te passen die het beste bij jouw bedrijf past.. en wij kunnen het allemaal!

Geweldig die animaties

Een complexe boodschap makkelijk uitleggen? Dat kan met een animatie, dit werkt namelijk veel efficiënter dan 1.000 woorden! Je kunt jouw eigen stijl hier helemaal in laten terug komen en dat begint al bij het maken van de tekst en een keuze maken uit vele vormen.

Vind je dat lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Contact opnemen

Animaties waar we trots op zijn

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

 

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

 

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-S – Klokgebouw
Klokgebouw 210
5617 AC Eindhoven
+31 (0) 40 29 131 11
info@sommedia.nl