Geweldig die animaties

De wereld van animatie.


Animatie kan een handig en leuk iets zijn om een bepaald ding uit te leggen! Het is altijd leuk om verschillende stijlen toe te passen bij verschillende bedrijven.. en wij hebben ze allemaal!

Offerte aanvragen

Werkwijze

That's how the magic happens..


Voorbereiding


We verzamelen de eerste informatie. Waar gaat de animatie over, wat is het doel en welke stijl past daarbij?

Script


Om het verhaal duidelijk te krijgen hebben we meer informatie nodig. Deze informatie wordt besproken tijdens een meeting. Hier gaat een ervaren schrijver mee aan de slag en maakt het script. Wanneer het script klaar is wordt hier een beeldvoorstel bij gemaakt. Zo kun je direct feedback geven.

Productie


 Voor we beginnen met animeren wordt het script ingesproken, vanuit hier kunnen we de timing bepalen. Hoe de karakters geanimeerd worden en welke geluidseffecten erbij moeten. Daarnaast mixen we een passende track eronder en tadaa…

De uitleg animatie is klaar.

Animatie

Animatie is uitermate geschikt om een inhoudelijke boodschap makkelijk uit te leggen. Alles wordt namelijk visueel gemaakt. Je kunt jouw eigen stijl hierin helemaal terug laten komen en dat start al bij het maken van de tekst en het kiezen van de vorm. En vind je dit lastig? Dan komt onze kennis en expertise weer van pas!

Meer info

Live-action

Vlogs, corporates, interviews en testimonials, allemaal zijn dit live action video’s. Voor elke communicatieboodschap is er een passende vorm te vinden.

Onze video’s worden o.a. gebruikt voor social campagnes, tijdens beurzen, in e-learnings, op websites of tijdens een bedrijfspresentatie.

Meer info

Registratie

Een theatervoorstelling, een corporate event of een televisieprogramma, alles leggen wij haarscherp vast met onze meercamera regieset. Deze beelden kunnen getoond worden op schermen in de zaal of achteraf door onze editors worden bewerkt tot een mooie show. Deze kan uitgezonden worden op tv, of gebruikt worden om op DVD te zetten..

Meer info

Webcast

Wilt u gemakkelijk uw boodschap delen met de juiste doelgroep?

Maak dan gebruik van ons webcast systeem. Wij zorgen ervoor dat u live kunt communiceren met hen.

Hierdoor kan iedereen deelnemen aan bijvoorbeeld uw seminar of vergadering zonder fysiek aanwezig te zijn.

Meer info

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Logo van mediabedrijf SoMMedia