Alle

  Inspiratie &

  Ideeën

                op een rijtje

Studio op T: jouw verhaal, onze passie

Welkom bij Studio op T, dé creatieve hub van SoMMedia gevestigd in het bruisende Eindhoven! Bij Studio op T geloven we in de kracht van verhalen vertellen en belevingen creëren. Onze state-of-the-art studio is dé plek waar online, offline en hybride evenementen tot leven komen.

Studio op T concepten

What the FAQ

Een interactieve studio-ervaring waarin de meest gestelde vragen over een product, dienst, of bedrijf live worden beantwoord. Kijkers hebben de mogelijkheid om in real-time vragen te stellen en direct reacties te ontvangen, waardoor een dynamische dialoog ontstaat.

BizzQuiz

Een vermakelijke en educatieve business quiz. Teams of individuen kunnen deelnemen aan de uitdagende quiz met zowel fun als zakelijke vragen, terwijl de sfeer luchtig en interactief blijft. Een perfecte mix van kennisdeling en vermaak.

BoardBuzz

Een uniek concept waarbij het bedrijfsbestuur directe vragen van het publiek beantwoordt. Kijkers hebben de kans om vragen te stellen aan de leidinggevenden, wat een transparante en open communicatie bevordert. Een eigentijdse manier om de interactie tussen het management en het personeel te stimuleren.

Talk&Toast

Een plenaire sessie met inspirerende sprekers die boeiende inzichten delen. Na de talk is er een borrel waarin deelnemers de kans krijgen om met de spreker in gesprek te gaan. Een gelegenheid om te leren, te netwerken, en te toosten op nieuwe ideeën.

What the FAQ

Bij elke nieuwe productrelease ontstaan duizenden vragen. Gelukkig is er een slimme manier om uitlegvideo’s te laten maken. SoMMedia heeft het videoproductieproces al voor jou geoptimaliseerd. Het enige wat jij hoeft te doen? Nodig een expert uit en neem het product mee!

Wat is What the FAQ?

Jouw doel is een professionele productvideo, en jij hebt een team dat alles over het product weet. Wij hebben de ideale locatie, technologie en ervaring om al jouw FAQ-video’s te produceren. Tijdens een live of hybride evenement behandelen we alle mogelijke vragen van jou en de online kijkers. Na de livestream knippen we deze naar korte video’s, zodat jouw FAQ-pagina snel gevuld kan worden.


Perfect voor:

 • Productdemonstratie
 • Showcase-video’s
 • Unboxing
 • Q&A-sessies

Ik wil meer informatie!

 

BizQuiz

Bij elke nieuwe productrelease ontstaan duizenden vragen. Gelukkig is er een slimme manier om uitlegvideo’s te laten maken. SoMMedia heeft het videoproductieproces al voor jou geoptimaliseerd.

Wat is BizQuiz? 

Als er iets te winnen valt zit iedereen op het puntje van zijn stoel en zijn alle voelsprietjes aan! En dat spannende gevoel willen we overbrengen naar jouw doelgroep met onze BizQuiz. Het is dé quiz om samen een gezellige én leerzame middag of avond te beleven. Echt iedereen kan meedoen, er zijn geen grenzen. Of je nu fysiek aanwezig bent in onze eventlocatie, Studio op T “by SoMMedia”, of online meespeelt dankzij onze geavanceerde quiz-app, het plezier is gegarandeerd!


Perfect voor:

 • Kennis overdracht
 • Teambuilding sessie
 • Interactieve bedrijfstraining

Ik wil meer informatie!

 

BoardBuzz

Ontdek BoardBuzz, en ga ik gesprek met het bestuur! Hier draait het allemaal om het aanwakkeren van een interactie tussen het bestuur en het personeel, het aanmoedigen van open communicatie en het versterken van de unieke bedrijfscultuur

Wat is BoardBuzz?

Dit is dé kans voor het bestuur om direct in contact te treden met medewerkers, stakeholders en het brede publiek. In deze online leiderschapssessie krijgt het bestuur de gelegenheid om vragen te beantwoorden, waarmee een directe verbinding wordt gesmeed tussen het personeel en het bestuur. Heb jij een brandende vraag? Start dan nu het dialoog!

Perfect voor: 

 • Strategie sessies
 • Innovatie brainstorm
 • Leiderschapsessie

Ik wil meer informatie!

 

Talk&Toast

Ontdek Toast&Talk, waar inspiratie en zakelijk netwerken samenkomen in een geweldig concept. Laat je meeslepen door boeiende presentaties van zowel topexperts als onze eigen helden, gevolgd door een relaxte borrel en netwerkmoment.

Wat is Talk&Toast?

Bij dit concept blijven  we ver weg van saaie presentaties en duiken volledig in een interactieve ervaring! Het begint met een te gekke speech of presentatie die de energie aanwakkert. Na de presentatie schakelen we over naar een relaxt moment met een drankje in de hand, waar deelnemers de kans krijgen om ideeën te delen en toffe connecties te maken. Let’s talk and toast it up!

Perfect voor: 

 • Netwerkevenementen
 • Inspiratie sessie
 • Kick-off / kwartaalbespreking

Ik wil meer informatie!

 

Extra add on

Bij SoMMedia geloven we in maatwerk en flexibiliteit. De klant staat centraal, en wij zijn er om jouw vissie tot leven te brengen! De keuze is geheel aan jou: ga je onlineoffline of combineer beide in een hybride event. Jij bepaalt en wij voeren het uit.

Extra add-on:

 • Custom branding
 • Custom zaal setting
 • Professionele host
 • Aftermovie
 • Fotografie
 • Catering

Neem nu contact op 

 

Bring your own creativity!
Wij denken graag mee.

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!