Jouw

  Meeting &

  Event

               bij Studio op T

Jouw Meeting & Event bij Studio op T 

Ontdek Studio op T, dé ideale locatie voor een volgende meeting of event. Met een veelzijdige ruimte, moderne faciliteiten en professioneel personeel streven we naar perfectie in elke gelegenheid. Wij bieden de juiste setting en service om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat Studio op T jouw volgende evenement onvergetelijk maken.

Ik heb interesse!

Capaciteit en indeling

Bij Studio op T is vrijwel alles mogelijk! Met een capaciteit van 200 mensen staand, 150 mensen zittend in theatersetting en 75 mensen in een dinershow setting, bieden we een veelzijdige ruimte voor verschillende evenementen. Bij Studio op T bieden we niet alleen standaardopstellingen, maar kunnen we de ruimte ook geheel op maat indelen, precies zoals jij het wilt. Of je nu een unieke setting voor je evenement hebt bedacht of hulp nodig hebt bij het ontwerpen van de perfecte indeling, ons team bij Sommedia staat klaar om met je mee te denken.

 

 

Zet Studio op T in!

Bij Studio op T bieden we diverse mogelijkheden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Van formele vergaderingen en educatieve seminars tot hybride en online evenementen, onze flexibele ruimte en professionele ondersteuning maken elk type bijeenkomst mogelijk. Heb je een ander idee, laat het ons dan weten!

Netwerkbijeenkomst

Masterclass

Trainingen

Workshops

Vergaderen

Brainstormsessies

Productlancering

Inspiratiesessie

Kwartaal bespreking

Extra’s voor je event

Zodra je de perfecte locatie en het onderwerp voor je meeting of event hebt bepaald, is het tijd om de ervaring van je gasten te verrijken. Waarom niet uitbreiden met een lunch of borrel? Bij Studio op T helpen we je graag bij het plannen van deze extra’s. En om de interactie te stimuleren, kun je beginnen met een korte workshop of ijsbreker. Zo leg je een solide basis voor een productieve én plezierige bijeenkomst. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je event naar een hoger niveau kunnen tillen!

Jouw gids voor een succesvol evenement!

Essentiële tips en tricks voor een onvergetelijke event.

Download hier.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111