Aftermovie

Je bedrijfsfeest, evenement of bijeenkomst vastleggen in een aftermovie? Bij SoMMedia brengen we je evenement opnieuw tot leven met onze aftermovies.

Wat is een aftermovie?

De naam zegt het eigenlijk al: een film ná een evenement. Dat kan een muziekfestival, sportwedstrijd, bruiloft, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst zijn. Met als doel de hoogtepunten, sfeer en emoties tijdens het evenement vast te leggen. Een aftermovie laat je bijvoorbeeld zien aan een potentiële doelgroep, of je stuurt het naar de bezoekers van het evenement.

Ik wil een aftermovie!

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken.

Waarom een aftermovie laten maken?

Hier zijn een aantal redenen waarom een aftermovie een goede keuze is voor jou:

  • Het delen van emotie: een aftermovie gaat verder dan het vastleggen van beelden. Onze aftermovies wekken emoties op.
  • Een groter bereik: een goede aftermovie heeft de kans om viral te gaan. Hierdoor bereik je niet alleen jouw al bestaande klantenkring, maar ook veel extra potentiële klanten.
  • Merkversterking: met onze aftermovies versterk je jouw merkidentiteit én creëer je een reputatie als organisator van onvergetelijke evenementen.
  • Betrokkenheid: door de aftermovie op social media te delen zorg je voor betrokkenheid, wat de merkloyaliteit vergroot.

Contact opnemen

Het herbeleven van een event door een aftermovie.

Bij SoMMedia staan we voor je klaar

Benieuwd hoe jouw aftermovie eruit gaat zien? Neem hieronder contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen. Inspiratie nodig?

Bekijk onze projecten

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!