animatie
INSPIRATIE

Veranderingen

Veranderingen binnen een bedrijf aankondigen is één. Zorgen dat de nieuwe informatie beklijft, is een tweede. Je kunt wekelijks een mail sturen ter herinnering, een PowerPointpresentatie maken of een groots evenement organiseren. Maar een animatie is natuurlijk veel leuker, overzichtelijker en makkelijker. Veel informatie simpel maken: dat is de kracht van animatie!

Inhoudelijk verhaal toelichten?

Hubble is de eerste fleetmanagement (wagenparkbeheer) software die gemaakt is voor en door fleetmanagers. Het programma biedt overzicht en inzicht in trends, afwijkingen, excessen, geautomatiseerde controles, heldere signaleringen, opvolging, betrouwbare informatie én rapportages. Een mond vol? Jazeker! In deze uitleganimatie zie je tóch simpel en snel hoe Hubble klanten helpt bij meer overzicht creëren.

 

Complexe vraagstukken

De gemeente Eindhoven wilde een animatie een complexe situatie uit te leggen. Het is erg lastig om een onderwerp als ‘ondermijning’ middels video te visualiseren.

Met een animatie kan je een gevoelig onderwerp als dit op een positieve manier toelichten zodat het voor iedereen in de gemeente duidelijk is. Voorbeelden die aan bod komen zoals de ‘onder-wereld’ zijn uitgebeeld als onderkruid, dit zorgt voor een positievere toenadering.

Duidelijke uitleg

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor jeugdhulp en schakelen jeugdhulpaanbieders in voor de uitvoering ervan. Hoe kopen zij dit in? En hoe deel je deze info vervolgens met je inwoners? In een overzichtelijke animatie legt de gemeente Helmond en gemeenten uit het omliggende gebied uit hoe hun regionale inkoopstrategie werkt. Makkelijk, simpel en duidelijk.

Informatie overbrengen

Als hogeschool informatie overbrengen is best lastig. Het gaat namelijk om honderden mensen die je moet informeren, docenten, studenten en de directie. Om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde informatie krijgt kun je dat het beste met een video doen, en in dit geval met een animatie!

Zoals een verhuizing! Waar heel veel bij komt kijken, met een animatie wordt het allemaal een stuk duidelijker.

Communicatie is key

Steeds meer mensen vestigen zich in de Brainportregio, ook kenniswerkers uit het buitenland. Het gevolg is dat steeds meer culturen met bijbehorende gebruiken samenleven in onze maatschappij. In het onderwijs zorgt dit voor uitdagingen en kansen. Wat kunnen leraren doen om deze internationalisering in goede banen te leiden? Brainport wilde daar graag over communiceren. Een omvangrijk en behoorlijk informatief thema, maar gebundeld in een animatie juist heel overzichtelijk.

Val op met je boodschap

De bedrijfsfilosofie als animatie? Dat kan!

Soms heb je maar enkele seconden om jouw boodschap aan een klant, werknemer of andere stakeholder over te brengen. Een animatiefilmpje zorgt ervoor dat jouw boodschap snel en helder overkomt. Op deze manier vergroot je de kans om je doel te bereiken.

‘We have a dream’

Een video voor op je website, dat is pas een visitekaartje.

Voor EventVision werden wij gevraagd om van een eerder opgenomen event nog een extra video van te maken voor op hun website. Door de combinatie van live-action beelden en motion graphic elementen hebben zij een flitsende nieuwe video op hun website.

Let’s talk

Gebruik de kracht van video.
Wij helpen jou hierbij.

Strijp-T – Gebouw TQ1
Achtseweg zuid 157C
5651 GW Eindhoven
+31 40 29 13 111

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!