Bedrijfsfilm

Op zoek naar een manier om jouw bedrijf te presenteren? Bij SoMMedia hebben we dé oplossing: met een bedrijfsfilm kun je jouw organisatie laten schitteren en indruk maken op je doelgroep.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Met een bedrijfsfilm kun je laten zien waar je als bedrijf voor staat. Je toont dus het verhaal van jouw organisatie. En dat op een overtuigende en geloofwaardige manier! Bedrijfsfilms zijn veelzijdig en hebben een grote impact. Omdat veel mensen visueel ingesteld zijn, kunnen deze video’s de aandacht trekken en vervolgens ook vasthouden. Een groot voordeel is dat je door een professionele bedrijfsfilm geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwt bij klanten, partner en investeerders.

Neem contact op

Bij SoMMedia hebben we dé oplossing: met een bedrijfsfilm kun je jouw organisatie laten schitteren en indruk maken op je doelgroep.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Eerst willen wij weten waar jouw video over moet gaan en wat het doel is van deze boodschap. Vervolgens kijken we samen welke soort video’s daar het beste bij passen.

Ontwikkeling

Om jouw verhaal duidelijk te krijgen we nog iets meer informatie nodig. Eerst krijg je een leuk vragenuur zodat we genoeg input hebben. Daarna gaat een scriptschrijver ermee aan de slag!

Productie

Wij regelen alles wat bij een draaidag hoort denk aan een crew, acteurs en props. Na de draaidag verzamelen we alle beeldmateriaal en gaan wij hier een super gave video van maken.

Wat is het verschil tussen een bedrijfsfilm en een promotiefilm?

Tussen een bedrijfsfilm en promotievideo zit een duidelijk verschil. Met een bedrijfsfilm presenteer je de hele organisatie en bouw je een sterk bedrijfsimago op. Een promotiefilm richt zich op één product, dienst of aanbieding.

Als je twijfelt over welke video je wil laten maken, neem dan gerust contact op met onze specialisten. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Tussen een bedrijfsfilm en promotievideo zit een duidelijk verschil. Met een bedrijfsfilm presenteer je de hele organisatie en bouw je een sterk bedrijfsimago op. Een promotiefilm richt zich op één product, dienst of aanbieding.

Wacht niet langer en schakel SoMMedia in

Wil je een bedrijfsfilm laten maken die de essentie van je bedrijf vastlegt en impact heeft? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen. Inspiratie nodig?

Bekijk onze projecten

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!