Blogpost Studio op T

gepubliceerd 29-11-2023

Gluren bij de Buren: Een kijkje achter de schermen bij Studio op T

Afgelopen vrijdag opende Studio op T zijn deuren voor de buren tijdens de ‘Gluren bij de Buren’ sessie, georganiseerd door Strijp-T. Een unieke gelegenheid waarbij bedrijven de kans kregen om bij elkaar binnen te kijken, kennis te maken en ervaringen te delen. Voor ons was het een bijzonder evenement, waarbij we niet alleen onze deuren openden, maar ook onze gloednieuwe livestream studio onthulden als het kloppende hart van Studio op T.

In de Spotlight: Studio op T

Studio op T, de livestream studio, bleek het perfecte decor te zijn voor deze informele ontmoeting. Met de mogelijkheid om tot wel 100 gasten te ontvangen, biedt onze studio niet alleen ruimte voor offline evenementen zoals masterclasses, congressen, en presentaties, maar blinkt het ook uit als de ideale setting voor hybride evenementen.

De ideale plek voor offline evenementen

De ‘Gluren bij de Buren’ sessie bracht de diversiteit van bedrijven op Strijp-T naar voren. Onze studio, voorzien van professionele audio- en visuele apparatuur, bood een perfecte omgeving voor bedrijven om zich te presenteren en te netwerken. De informele sfeer stimuleert open gesprekken en het delen van ideeën, waardoor de zakelijke banden op een organische manier kunnen worden versterkt.

Hybride evenementen: De toekomst van samenkomen

Studio op T is niet alleen ontworpen met het oog op offline evenementen, maar ook als een platform voor hybride bijeenkomsten. Met livestreams kunnen bedrijven hun evenementen uitbreiden naar een breder publiek, zowel lokaal als wereldwijd. De mogelijkheid om presentaties, workshops en meer zowel fysiek als digitaal te hosten, maakt Studio op T een veelzijdige hub voor moderne bedrijfsevenementen.

Ontdek de Mogelijkheden met SoMMedia

Ben je geïnspireerd geraakt door de veelzijdigheid van Studio op T en wil je soortgelijke impactvolle evenementen voor jouw bedrijf organiseren? Ontdek de mogelijkheden met SoMMedia! Onze creatieve beelddenkers staan klaar om jouw evenement tot leven te brengen, zowel in onze studio als op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de volgende stap zetten in jouw unieke evenementen ervaring.