Een gave

 Aftermovie

               laten maken

Quiznight XL

Bij SoMMedia zijn we altijd in voor een beetje competitie, vooral als het om technologie gaat. Dus toen Number42 ons vroeg om een toffe aftermovie te maken van hun Quiznight XL tijdens de Dutch Technology Week (DTW) in Eindhoven, waren we meteen enthousiast. Dit evenement is een van de hoogtepunten van DTW, met honderden deelnemers die strijden om de titel van quizkampioen.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Een quiz draait natuurlijk om meedoen en plezier hebben. Maar deze Quiznight XL was niet zomaar een quiz; deelnemers beantwoordden vragen met kastjes en op meerdere grote schermen was van alles te zien in een enorme hal. Het was onze taak om deze dynamische sfeer vast te leggen. Daarom stuurden we onze ‘razende cameraman’ eropuit, die zich behendig tussen de mensen en tafeltjes door manoeuvreerde om elk spannend moment vast te leggen.

Behind the scenes

Het resultaat

De aftermovie brengt perfect de energieke sfeer, de intense competitie en de vreugde van de winnaars in beeld, allemaal tegen het industriële decor van het Klokgebouw. Het evenement liet duidelijk de innovatiekracht en de liefde voor techniek van de Brainport-regio zien. Dankzij onze video kunnen deelnemers en fans nog lang nagenieten van deze fantastische avond.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het vastleggen van deze memorabele Quiznight XL. Het is altijd een plezier om de magie van zo’n evenement tot leven te brengen en te delen met iedereen.

Een event aftermovie laten maken?
Wij weten hoe!  

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!