Instrueer je medewerkers met

 Animatie

Fontys verhuizen

Bij SoMMedia houden we ervan om zelfs de grootste uitdagingen een stuk eenvoudiger en leuker te maken. Toen Fontys Hogeschool ons vroeg om hun medewerkers te helpen voorbereiden op een grote verhuizing, wisten we dat we een creatieve oplossing moesten bedenken. Verhuizen is tenslotte al stressvol genoeg, laat staan voor een hele hogeschool!

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We besloten om een heldere en leuke uitleganimatie te maken. In deze animatie leggen we stap voor stap uit hoe medewerkers zich kunnen voorbereiden op de grote verhuizing. Met duidelijke instructies en handige tips zorgden we ervoor dat het hele proces soepeler verloopt. En natuurlijk deden we dit op een manier die bij SoMMedia past: creatief en luchtig!

Behind the scenes

Het resultaat

Het eindresultaat is een video die makkelijk met alle medewerkers gedeeld kan worden. Dankzij de vrolijke animaties wordt duidelijk uitgelegd hoe ze hun spullen moeten inpakken en waar ze op moeten letten voor een soepele verhuizing. Geen gedoe, geen stress – gewoon een superhandige video die iedereen helpt om zich goed voor te bereiden.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we Fontys Hogeschool hebben kunnen ondersteunen bij deze grote stap. We hebben er alle vertrouwen in dat de verhuizing een stuk makkelijker wordt met onze animatie.

Een animatie laten maken?
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!