Maak een informatieve

 Animatie

               voor het onderwijs

Antwoorden in een animatie voor Fontys

Bij SoMMedia zijn we gespecialiseerd in het omzetten van complexe informatie naar duidelijke en aantrekkelijke visuele content. Toen Fontys Hogescholen ons benaderde tijdens de coronapandemie met vragen over blended learning, stonden we klaar om te helpen. Wat betekent blended learning precies voor studenten? Welke groepsactiviteiten gaan door en welke niet? Waar vinden ze meer informatie? Fontys wilde al deze vragen beantwoorden op een heldere en toegankelijke manier.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Om de vragen van studenten, docenten en ouders te beantwoorden, hebben we gekozen voor een animatie. In deze animatie legden we uit wat blended learning inhoudt en hoe het eruitziet in de praktijk. We gaven antwoord op de meest gestelde vragen en zorgden ervoor dat de informatie eenvoudig te begrijpen was.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een informatieve en visueel aantrekkelijke animatie die duidelijkheid schept over blended learning. Studenten, docenten en ouders kregen een overzichtelijke uitleg en wisten precies wat ze konden verwachten. Deze animatie heeft de overgang naar blended learning bij Fontys aanzienlijk soepeler gemaakt.

Een gepersonaliseerde uitlegvideo?
Wij helpen jou met de kracht van animatie

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!