Maak complexiteit

 Duidelijk

               met een animatie

Informatieve animatie voor Gemeente Eindhoven

De Gemeente Eindhoven wilde de problematiek van ondermijning onder de aandacht brengen. Onder het begrip ondermijning verstaan we criminele activiteiten waarbij illegale activiteiten gebruik maken van legale bedrijven en diensten. Dit is een gevoelig onderwerp dat op een begrijpelijke en toegankelijke manier aan de inwoners moest worden gepresenteerd.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We kozen ervoor om een animatie te maken. Dit medium is bij uitstek geschikt voor het uitleggen van complexe onderwerpen zonder de gevoeligheid van live-action beelden. We ontwierpen een heldere en informatieve animatie die stap voor stap uitlegt wat ondermijning is, hoe de gemeente dit aanpakt, en hoe burgers kunnen bijdragen aan het bestrijden ervan. Door gebruik te maken van duidelijke visuals en begrijpelijke taal, maakten we een onderwerp dat ingewikkeld kan zijn, toegankelijk voor iedereen.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een informatieve animatie die door iedereen te begrijpen is. De animatie legt op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier uit wat ondermijning is en waarom het belangrijk is om hiertegen op te treden. Dankzij de animatie kunnen inwoners van Eindhoven zich beter bewust worden van dit probleem en leren hoe ze kunnen helpen.

Bij SoMMedia zijn we trots op onze samenwerking met de Gemeente Eindhoven en de productie van deze waardevolle animatie.

Complexe onderwerpen uitleggen?
Wij helpen jou met de kracht van animatie

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!