Een serie

 Animaties

               laten maken

Tzorg uitleganimaties

Bij SoMMedia geloven we dat informatie pas echt blijft hangen als het op een creatieve en boeiende manier wordt gepresenteerd. Toen Tzorg ons vroeg om hun medewerkers te informeren over verschillende onderwerpen zoals een nieuwe app, veranderingen binnen het bedrijf en uitleg over werkwijzen, wisten we dat uitleganimaties de perfecte oplossing zouden zijn.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Het grote voordeel van uitleganimaties is de consistentie in stijl, gecombineerd met de mogelijkheid om verschillende boodschappen op een levendige manier over te brengen. Voor Tzorg hebben we een reeks animaties gemaakt, elk gericht op een specifiek onderwerp maar allemaal gehuld in de herkenbare huisstijl van Tzorg. Of het nu ging om een introductievideo voor de nieuwe app, het uitleggen van veranderingen binnen het bedrijf of het helder maken van werkwijzen, elke animatie was op maat gemaakt om de boodschap duidelijk en aantrekkelijk te communiceren.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een serie van informatieve en levendige animaties die niet alleen effectief waren in het overbrengen van belangrijke informatie, maar ook bijdroegen aan het versterken van de bedrijfscultuur en merkidentiteit van Tzorg. Medewerkers konden de animaties gemakkelijk bekijken en begrijpen, wat hielp bij het implementeren van veranderingen en het omarmen van nieuwe initiatieven binnen het bedrijf.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het informeren en betrekken van de medewerkers van Tzorg door middel van onze creatieve uitleganimaties. We blijven ons inzetten om impactvolle videocontent te creëren die zowel informatief als inspirerend is.

Een animatie laten maken?
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!