Ontdek het

  Geheim

  van Strijp-T

Het geheim van Strijp-T

Bij SoMMedia geloven we in de kracht van emotie en storytelling, vooral als het gaat om het vastleggen van de sfeer van een plek zoals Strijp-T. Dit grote bedrijvenpark in Eindhoven is een broedplaats voor innovatie en creatie, en als nieuwkomer werden wij gevraagd om een sfeervideo te maken die deze unieke vibe vastlegt. Strijp-T wilde een video die niet alleen de fysieke omgeving liet zien, maar vooral het gevoel en de energie van de mensen die er werken.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Hoe hebben we dat aangepakt? Door in de huid te kruipen van de mensen die dagelijks op Strijp-T werken. We hebben gesprekken gevoerd, verhalen verzameld, en de bijzondere momenten vastgelegd. Dit hebben we gecombineerd met abstracte beelden van de architectuur en omgeving, om een compleet beeld te schetsen van wat Strijp-T zo speciaal maakt.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een brandvideo die echt inspeelt op het gevoel. De video bestaat uit prachtige, abstracte beelden van het gebouw en de omgeving, gecombineerd met de inspirerende woorden van de bewoners van Strijp-T. Het is een video die niet alleen de locatie, maar ook de ziel van Strijp-T laat zien. Bij SoMMedia gaan we verder dan alleen videoproductie; we creëren verhalen die raken en inspireren.

Ontdek het succes achter de lens

Bij SoMMedia geloven we in het vertellen van verhalen door middel van krachtige visuele communicatie. En wat zegt meer dan onze eigen woorden? Niets verslaat de authentieke stem van onze gewaardeerde klanten.

In deze video delen we het verhaal van Boudie Hoogedeure. Waarbij hij opzoek was naar aan partij die een video kon maken over een bedrijventerrein met gevoel. Is het gelukt? Kijk snel verder!

Ben je geïnspireerd? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw verhaal tot leven kunnen brengen.

 

Vertel een verhaal met emotie.
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!