Inspirerende

 Eventlocatie

               bij Studio op T

DLL kwartaalbespreking

Bij SoMMedia houden we ervan om evenementen naar een hoger niveau te tillen, vooral als het gaat om het combineren van online en offline ervaringen. Toen DLL ons vroeg om een locatie te vinden voor hun kwartaalbespreking die zowel offline als online moest plaatsvinden, waren we er klaar voor om een creatieve oplossing te bieden.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

In onze studio kunnen we perfect een hybride evenement hosten. DLL wilde zowel hun fysieke als online aanwezigen een geweldige ervaring bieden, dus we creëerden een programma dat beide doelgroepen bedient. Bij aankomst verwelkomden we de gasten met koffie en thee, gevolgd door een heerlijke lunch bij Vascobelo. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en, om het ijs te breken (letterlijk), organiseerden we een leuke workshop.

 

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een dagprogramma dat zowel informatief als leuk was! Door de hybride opzet werd iedereen betrokken, inclusief de internationale collega’s die via de livestream konden deelnemen. De combinatie van fysieke ontmoetingen en online interactie zorgde ervoor dat niemand iets miste, en de workshop hielp om de sfeer ontspannen en plezierig te houden.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we DLL hebben kunnen ondersteunen bij het creëren van een onvergetelijke kwartaalbespreking. Het is altijd ons doel om onze klanten te helpen hun evenementen zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Teambuilding op een andere manier?
Dat kan bij Studio op T!

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!