ACE 10 jaar als een

 Online

  event

Jubilieumfeest met ACE

Bij SoMMedia weten we hoe je een feestje moet vieren, vooral als het gaat om een jubileum! Toen ACE hun 10-jarig bestaan wilde vieren met een knallend online event, wisten we dat we iets bijzonders moesten doen. Met de prestigieuze collectie auto’s van het Louwman als decor, hebben we een uniek en dynamisch online event gecreëerd.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We kozen voor een livestream, maar dan net even anders! Om het evenement extra dynamisch en boeiend te maken, gebruikten we bewegende camera’s op rails. Dit gaf de stream een levendige en interactieve uitstraling. De prachtige privécollectie auto’s werd prachtig uitgelicht en we verzorgden de hele vormgeving van de stream om het extra feestelijk te maken. Het voelde bijna alsof je zelf door het museum liep, terwijl je vanuit huis aan het feest kon deelnemen.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een online feestje van formaat! Dankzij de dynamische camera’s en de prachtige setting voelden de kijkers zich echt onderdeel van het evenement. We bereikten veel meer partners, medewerkers, klanten en leads in één keer. Het was een perfecte manier om iedereen bij de viering te betrekken, zonder dat ze fysiek aanwezig hoefden te zijn.

Bij SoMMedia zijn we trots op hoe we het 10-jarig jubileum van ACE hebben kunnen omtoveren tot een onvergetelijk online event. Het was een prachtige manier om hun succes te vieren en hun netwerk te versterken.

Mensen online én offline samenbrengen?
Wij helpen jou met de kracht van livestream

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!