Organiseer een

 Inspiratiesessie

               bij Studio op T

Volantis Talking Experts

Bij SoMMedia houden we ervan om belangrijke onderwerpen op een leuke en toegankelijke manier te presenteren. Dus toen Volantis ons vroeg om hun “Talking Experts” evenement over verduurzaming te hosten en op te nemen, waren we er helemaal klaar voor! Met steeds strengere regelgeving is verduurzaming een hot topic, en Volantis wilde hun klanten en potentiële klanten goed informeren over de nieuwste richtlijnen.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Onze ruime studio, geschikt voor meer dan 150 mensen, was de perfecte locatie voor dit evenement. We creëerden een college setting waar de gasten comfortabel konden zitten en luisteren naar de sprekers. Om de interactie te bevorderen, gebruikten we een Catchbox – een zachte microfoon die door het publiek gegooid kan worden voor vragen. Dit zorgde ervoor dat iedereen betrokken was en vragen direct behandeld konden worden. En natuurlijk konden de gasten na afloop ontspannen en netwerken tijdens een gezellige borrel.

 

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een informatieve middag waar de gasten van Volantis alles te weten kwamen over de nieuwe verduurzamingsrichtlijnen. Dankzij onze opname kregen niet alleen de aanwezigen, maar ook degenen die er niet bij konden zijn, de mogelijkheid om de volledige bijeenkomst terug te kijken. Bovendien maakten we een leuke aftermovie om de sfeer en hoogtepunten van de dag vast te leggen. Het was niet alleen leerzaam, maar ook een gezellige bijeenkomst waar iedereen van heeft genoten.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we Volantis hebben kunnen helpen bij het organiseren en vastleggen van deze belangrijke en leuke bijeenkomst. We kijken ernaar uit om ook jouw evenement tot een succes te maken!

Een inspirerende sessie organiseren?
Dat kan bij Studio op T!

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!