Informatieve

 Interview

               met medewerkers

ABN AMRO verzekeringen

Bij SoMMedia houden we ervan om goed nieuws te vieren, en wat is er beter dan dat te doen met een geweldige video? ABN AMRO wilde hun medewerkers graag het goede nieuws vertellen over de groei van hun portefeuille. Ze wilden laten zien hoe hun gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot positieve resultaten in omzet en klantenbestand. En wij mochten helpen om dat op een leuke en inspirerende manier te doen!

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We besloten om de trots en blijdschap van de medewerkers direct in beeld te brengen. We bouwden een mooie interviewsetting en lieten verschillende medewerkers aan het woord over hun inzichten en ervaringen. Onder leiding van een regisseuse zorgden we ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelde en hun verhaal enthousiast kon delen. En omdat wij SoMMedia zijn, voegden we ook een speels element toe: animaties die de indrukwekkende getallen en resultaten extra benadrukten!

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een serie video’s die niet alleen een positieve boodschap uitstralen, maar ook laten zien hoe de gezamenlijke inspanningen van ABN AMRO hebben geleid tot mooie resultaten. De medewerkers spreken met trots en blijdschap over de behaalde successen en de groei van het klantenbestand. Deze video’s versterken het vertrouwen in de toekomst en laten iedereen zien wat er mogelijk is als je samenwerkt.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het vieren van deze mijlpaal met ABN AMRO. Het is geweldig om te zien hoe positiviteit en enthousiasme door de hele organisatie verspreid worden.

Positief nieuws delen met je medewerkers?
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!