Een

 Productvideo

               volledig op maat!

Decoriginals: de Mogelijkmakers

Decoriginals, bekend als dé experts in het organiseren van beurzen, congressen en evenementen, zocht naar een manier om hun nieuwe diensten onder de aandacht te brengen. Ze wilden hun klanten meer bieden dan alleen het ruwe werk van standbouw. De behoefte was om de technische aspecten van evenementenorganisatie te benadrukken, inclusief regie en video.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Om Decoriginals’ diensten te laten stralen, maakten we een productvideo en bouwden een volledige beursomgeving in onze studio. Met een complete regieset en audiovisuele ondersteuning legden we elk detail nauwkeurig vast. Zo konden we echt de focus leggen op de bijzondere details van hun aanbod!

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een meeslepende productvideo die de kijker meeneemt door de verschillende functies en voordelen van de beurstand. Deze video geeft potentiële klanten niet alleen een duidelijk beeld van wat Decoriginals te bieden heeft, maar laat ook de professionaliteit en creativiteit zien die in elk project wordt gestoken.

Met trots presenteren wij deze productvideo als een showcase van de mogelijkheden van Decoriginals. Bekijk de video hieronder en ontdek hoe een beurstand van Decoriginals het verschil kan maken op jouw volgende evenement!

Een animatie laten maken?
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!