Efficient communiceren met

 Veiligheidsvideo’s

                              voor alle studenten

Veiligheid voorop bij TU/e Eindhoven

Bij SoMMedia houden we van projecten die zowel creatief als praktisch zijn. Voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) kregen we een belangrijke opdracht: instructievideo’s maken die de veiligheid van studenten op de campus en in de laboratoria duidelijk uitleggen. Veiligheid staat voorop, en wij wisten precies hoe we dat effectief konden overbrengen.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

Voor de TU/e produceerden we een serie video’s met duidelijke en doeltreffende instructies over veiligheid. Van laboratoriumprocedures tot gedragsregels op de campus, elke video was zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat de studenten precies weten wat er van hen wordt verwacht. Met visuele en praktische voorbeelden maakten we de instructies makkelijk te volgen en te onthouden.

Videoproductie crew op locatie met camera-apparatuur voor een instructievideo

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een efficiënte communicatiereeks waarin per onderdeel wordt uitgelegd hoe je veilig werkt in het lab, op de campus en op andere locaties van de TU/e. De video’s zorgen ervoor dat alle studenten op dezelfde manier geïnformeerd worden, wat de veiligheid op de hele campus verhoogt. En het mooiste? Wil de TU/e een nieuwe reeks video’s toevoegen? Geen probleem! We staan klaar om de volgende serie te produceren en ervoor te zorgen dat veiligheid altijd voorop blijft staan.

Informeren met instructievideo’s.
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!