Studieroute met een

 Animatie

               uitgelegd

Nuenens College studieroutes

Bij SoMMedia houden we ervan om informatieve projecten een creatieve draai te geven. Dus toen Nuenens College ons vroeg om hun verschillende studierichtingen op een leuke en informele manier te presenteren, wisten we precies wat we moesten doen.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We besloten om een vrolijke en boeiende uitleganimatie te maken. Met zo’n animatie kunnen we op een eenvoudige, maar effectieve manier informatie overbrengen aan een brede doelgroep. Denk aan heldere visuals, grappige details, en een frisse stijl die iedereen aanspreekt.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat is een levendige animatie waarin elke studieroute stap voor stap wordt uitgelegd. Door de informatie op deze visuele manier te presenteren, wordt het voor alle studenten duidelijk waar ze voor kiezen en wat ze kunnen verwachten. Geen saaie brochures of ingewikkelde presentaties, maar een leuke en toegankelijke video die precies laat zien wat Nuenens College te bieden heeft.

Bij SoMMedia zijn we trots op deze samenwerking en blij dat we de studierichtingen van Nuenens College op zo’n leuke manier hebben kunnen presenteren.

Een animatie laten maken?
Wij helpen jou met de kracht van video

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!