medewerkersbijeenkomst met

 Spelelement

Woonbedrijf: bedrijf topics op een leuke manier

Bij SoMMedia geloven we dat bedrijfsthema’s niet saai hoeven te zijn. Toen Woonbedrijf ons vroeg om belangrijke bedrijfs gerelateerde onderwerpen op een leuke manier over te brengen aan hun medewerkers, kwamen we met een frisse en interactieve aanpak die iedereen betrokken hield.

Dit wil ik ook!

Onze aanpak

We organiseerden een dynamische livestream waarin we belangrijke bedrijfs gerelateerde topics bespraken en combineerden dit met een leuk en uitdagend spel: “De Slimste Manager”. Deze interactieve sessie mengde informatieve segmenten met het populaire tv-spel, waardoor medewerkers actief konden deelnemen en hun kennis konden testen. De winnaar werd gekroond tot de slimste manager van Woonbedrijf! Door serieuze discussies te combineren met een spelelement, zorgden we ervoor dat de kijkers geboeid bleven en actief betrokken waren.

Behind the scenes

Het resultaat

Het resultaat was een leuke en informatieve quiz die de medewerkers van Woonbedrijf echt aansprak. Ze kregen niet alleen waardevolle informatie op een toegankelijke manier, maar hadden ook plezier terwijl ze deelnamen aan de quiz. Het was een perfecte mix van leren en lachen, waardoor de boodschap beter bleef hangen en iedereen zich meer verbonden voelde met het bedrijf.

Bij SoMMedia zijn we trots dat we Woonbedrijf hebben kunnen helpen bij het creëren van een boeiende en interactieve manier om bedrijfsthema’s over te brengen. We blijven ons inzetten om innovatieve en leuke oplossingen te bieden voor interne communicatie.

Kennis delen met een grote groep?
Wij helpen jou, plan nu een intake

Laat hier je gegevens achter

We nemen z.s.m. contact met je op!