Meer informatie over

  Easy icon

Beeld is de taal die iedereen begrijpt

In onze huidige wereld draait alles om snelheid, gemak en gebruiksvriendelijkheid. Dat is precies waar de kracht van ‘easy icon’ ligt. Dit zijn kleine bewegende illustraties, die je kunt inzetten om in één klap iets duidelijk te maken. Gun jij jouw kijkers ook dat gebruikersgemak?

Contact opnemen

Wil je op je website of social media iets uitleggen aan anderen? Dan kun je voor tekst kiezen. Maar wist je dat bewegende beelden nog veel geschikter zijn? Het maakt (lastige) situaties beter te begrijpen.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kaiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

Hoe kan je easy icon effectief inzetten?

Bij SoMMedia helpen we je graag door de juiste illustraties te gebruiken en te laten bewegen. Als we werken met easy icon dan kijken we altijd naar:

  • Herkenbaarheid: zo voorkom je verwarring bij je gebruikers
  • Consistentie: bij het selecteren van de illustraties laten we ontwerp en stijl steeds op elkaar aansluiten
  • Responsiviteit: de illustraties worden goed weergegeven

Verbeter de gebruikerservaring

Wanneer een gebruiker jouw website, social media of reclame bekijkt, wil hij snel informatie opdoen. Easy icon is dé manier om daarvoor te zorgen. Daarmee kun je een proces of handeling uitleggen aan je kijkers. Je maakt gebruik van universele icoontjes, die voor iedereen te begrijpen zijn.  Een volledige handleiding lezen? Dat is dus niet meer nodig. Gebruikers kunnen sneller en efficiënter handelen. Het gevolg: ze krijgen een positieve indruk van jouw merk of bedrijf!

 

Bij SoMMedia staan we voor je klaar

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bewegende illustraties? Bekijk onze projecten en laat je inspireren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak hieronder dan direct een afspraak!

Bekijk de projecten

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!

Laat hier je gegevens achter

Binnen 1 uur neem ik contact met je op!