Deel informatie met een

  Infographic

  animatie

Een infographic animatie

Infographic animaties zijn dé manier om informatie op een leuke manier te presenteren. Maar wat is het precies? Met infographic animaties maak je veel informatie behapbaar en visueel. In deze video’s vind je tekst, illustraties, iconen, grafieken en animatie-effecten. Met altijd hetzelfde doel: de boodschap in één keer duidelijk en levendig overbrengen. Handig dus voor ‘saaie’ gegevens, zoals statistieken en het uitleggen van processen of data.

Benieuwd hoe wij jouw animatie tot leven brengen?

Neem nu contact op!

Met infographic animaties maak je veel informatie behapbaar en visueel. In deze video’s vind je tekst, illustraties, iconen, grafieken en animatie-effecten.

Zo gaan wij te werk

Strategie

Het startschot is een verkennend gesprek. Tijdens deze kennismaking stellen we alvast wat vragen zodat het in onze hoofden al creatief gaat borrelen. Wat is jouw boodschap die je wilt overbrengen en welke stijl past hier het beste bij.

Ontwikkeling

We proberen in jouw verhaal te kruipen om zo jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. Dit doen we met een kleine interview met onze ervaren tekstschrijvers, die maakt vervolgens een script met een bijpassend beeld voorstel.

Productie

In deze fase gaan wij het beeld voorstel leven in blazen! De personages worden geanimeerd we kiezen de juiste geluidseffecten en zorgen voor een passende track en voilá… Jij hebt een flitsende animatie.

Waarom een infographic animatie?

Een infographic is allereerst overzichtelijk. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • De boodschap komt direct aan bij je publiek
  • Informatieve gegevens worden duidelijk en leuk gepresenteerd
  • Het versterkt je merkidentiteit

Contact opnemen

Een animatie laten maken om complexe boodschap te verhelderen!

Je wilt een infographic animatie. En nu?

Wacht niet langer en schakel de hulp in van onze specialisten bij SoMMedia. Wij hebben veel ervaring in het maken van infographic animaties. Samen doorlopen we de stappen om tot een video te komen die visueel aantrekkelijk is.

Bekijk alle cases

Plan een videocall

Heb je plannen voor een overtuigende animatie of een professionele video? Bij SoMMedia staan we klaar om je te assisteren. Ons team van ervaren creatieve professionals is enthousiast om samen met jou te werken, en jouw boodschap van concept tot realiteit te brengen.

Plan vandaag nog jouw videocall en ontdek de kracht van visuele storytelling voor jouw merk!

Maak nu een afspraak!